skip to Main Content

ÅBNINGSTIDER
HVERDAG 10-19 WEEKEND 10-16
ÅBENT ALLE SØNDAGE
FØTEX 8-21 NETTO 7-22 ALLE DAGE 

3 TIMERS GRATIS PARKERING

COVER_baresso_ballerupcentret

BARESSO

Du er altid velkommen i vores Baresso kaffebar ved Centertorvet i hjertet af Ballerup centret. Kom ind og nyd en førsteklasses kaffeoplevelse. Om du er til espresso, cafe latte eller en kop sort kaffe, serverer vi din håndbryggede kvalitetskaffe efter alle kunstens regler.
Du kan få din friske varme kaffe to-go eller du kan tage en pause og puste ud i vores hyggelige to-stay-område – Med et par cookies eller et lækkert stykke kage til, hvis du har lyst til lidt sødt.
Baresso Coffee har haft kærligheden til god kaffe med i sjælen, fra den først cafe åbnede i år 2000. Kenneth Luciani, manden bag Baresso Coffee, kom sammen med sin familie hjem til Danmark i 1999 efter 20 års arbejde i Italien og Asien. I Danmark savnede familien en ordentlig kop kaffe, og Kenneth måtte undre sig over, at der i vores ellers så kaffeglade land ikke fandtes kvalitetskaffebarer.

Han kombinerede denne undren, med lysten til at drive egen virksomhed og startede i 1999 Danmarks første kæde af espresso- og kaffebarer: Baresso Coffee.

Bliv medlem af vores Baresso Coffee Club og få rabatter, bonusser, løbende tilbud og fordele, som du kun har adgang til som Baresso Coffee Club-medlem.

http://baresso.com/baresso-coffee-club/

Meld dig ind her og få glæde af dine medlemsfordele allerede i dag!

KONTAKT

TLF. 44 64 47 00  •  info_dk@espressohouse.com

08.00 – 19.30

Back To Top