skip to Main Content

ÅBNINGSTIDER
HVERDAG 10-19 WEEKEND 10-16
ÅBENT ALLE SØNDAGE
FØTEX 8-21 NETTO 7-22 ALLE DAGE 

3 TIMERS GRATIS PARKERING

COVER_BR_ballerupcentret

BR

Hos BR finder du alt hvad du kan drømme om af sjovt og inspirerende kvalitetslegetøj og produkter til børn. Vi sælger både vores egen BR-produktserie og en lang række velkendte mærker som LEGO, Barbie, Playmobil, Minecraft, Disney, Baby Born, Hello Kitty, Color Kids, Nerf, Pokemon og Star-Wars. Vi tilbyder også en bred vifte af andre populære varer såsom baby- og småbørnslegetøj, børnebøger, udklædning og tilbehør til rolleleg samt interaktivt legetøj, videospil og meget andet. Hos os kan du altid finde de nyeste, mest aktuelle og populære legetøjsprodukter, som børnene i dit liv ønsker sig lige nu.
BR har mere end 50 års erfaring med at hjælpe forældre og børn til at finde lejetøj, der indbyder både til udvikling og sjov. Vi er altid klar til at hjælpe dig og dine børn med at finde lige det I mangler.

Skal I have et uhyggeligt kostume til Halloween eller en flot udklædning til fastelavn, har vi store nye udvalg hvert år. Vi giver jer en masse forskellige muligheder for at klæde jer ud fra top til tå – uanset om I skal være farlige monstre, fine prinsesser, hekse eller superhelte. Vi har også et stort udvalg af sjove overraskelser og spændende sager, der egner sig godt til kalendergaver eller som gaver til børnefødselsdagen.

Dine børn kan også blive Club-BR-medlem og få en hyggelig fødselsdagsgave, samt modtage sparemærker hver gang I handler i BR. I kan melde jer til her.

KONTAKT

TLF. 35 46 21 11  •  kundeservice@br.dk

10.00 – 19.00

Back To Top