skip to Main Content

ÅBNINGSTIDER
HVERDAG 10-19 WEEKEND 10-17
ÅBENT ALLE SØNDAGE
FØTEX 8-21 NETTO 7-22 ALLE DAGE 

3 TIMERS GRATIS PARKERING

COVER_inspiration_ballerupcentret

INSPIRATION

Inspiration er livsstilsbutikken for dig, der går op i boligindretning, smuk desing og gastronomi. Om det er køkkenet, dagligstuen, spisestuen eller badeværelset der skal have et touch a luxus så har vi et bredt udvalg af kvalitetsproducter som giver dit hjem et exclusivt pift der underbygger din personlige stil. Vi har tekstiler, lamper, opbevaringsmøbler, kasser, pyntegenstande og designerting til hjemmet

Vi lægger vægt på at vores personale er faguddannet, så de hurtigt og professionelt kan rådigive dig i alt fra stegepander til espressomaskiner.

Leder du efter den perfekte gave til til kæresten, veninden, kollegaen eller vil du bare forkæle dig selv så lad os hjælpe dig. Med super lækre produkter fra Eva Solo, Menu, Stelton, Kähler, Mette Ditmer, Le Creuset, Norman, Royal Copenhagen, Alfi, Nespresso og Kitchen Aid finder du med sikkerhed noget der vækker glæde hos dem du holder af.

Alle gaver er pakket smukt ind med gavepapir og bånd, som vi selv designer, så det passer til årstiden og tidens trend. Desuden har Inspiration landsdækkende bytteservice og en super ønskeliste.

Hører du til de virkeligt passionered når det handler om indtretning og design Klub IN er en livsstilskluben til dig. Som medlem af Klub IN en masse fordele når du handler hos Inspiration: du modtager vores ugentlige nyhedsbreve med masser af inspiration, gode tilbud og konkurrencer.

Vi ses hos Inspiration.

KONTAKT

TLF. 44 97 00 88  •  webshop@inspiration.dk

10.00 – 19.00

Back To Top