skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

6 Gaveidéer til Hende

“Glamour” til din drømmekvinde – slå benene væk under hende med en flot valentinsgave.
Her er 6 gaveidéer som måske kan være noget for lige din kvinde.

1. PILGRIM
Guldbelagte statement øreringe med smukke ringe og skinnende hvide ferskvandsperler i centrum. Fantastisk og flot design. Dette smykke er en del af Pilgrims Ama kollektion, der repræsenterer stærke, kvindelige perledykkere.
299 kr.

2. HUNKEMÖLLER
OMISHA BODY
HUNKEMÖLLERS valentinskollektion er fyldt med lækkert og frækt undertøj. Lækkert lingeri er især populært omkring valentinsdag, hvor mange gerne vil overraske kæresten eller en de holder af, så der kan komme gang i romantikken. HUNKEMÖLLER har et bredt udvalg af frækt lingeri, som passer perfekt til valentinsdag, men som også kan bæres i stedet for traditionelt lingeri, når der er brug for ekstra forkælelse. Vores valentinskollektion består særligt af trusser og g-strenge samt kimonoer og natkjoler i lækre materialer. Sexet lingeri på valentinsdag er et must og hele kollektionen er fantastisk som en romantisk gave eller overraskelse og findes i de traditionelle frække røde og sorte farver.
269,99

3. BALLERUP GULD, SØLV OG SMYKKER
Festina har sammen med Swarovski lavet årets mest fantastiske dame ur!
Skiven er dækket med Swarovski krystaller, som giver et fantastisk og eksklusivt look. Designet afsluttes med en klassisk og stilren meshlænke.
Fra 998 kr.

4. MATAS
M2 Beauté Eyelash Activating Serum er et vidundermiddel til stærkere, længere og mere fyldige vipper. Vippeserumet indeholder det meget aktive stof MDN, som stimulerer vippernes naturlige vækst, mens Biotin (Vitamin B7) virker styrkende på vipperne og forlænger desuden vippernes levetid. Udover at vipperne bliver længere, tættere og stærkere, vil det i nogle tilfælde give mørkere vipper med en mere harmonisk bue. Efter bare 6-8 uger vil man begynde at kunne se resultater, og efter 16 uger vil det optimale resultat være opnået.
990 kr.

5. NEYE
Becksöndergaard, Ofelia taske
Skuldertaske lavet i boucle med gul statement piping fra Becksöndergaard. Med kæderem der kan gøres både kort og lang, er det den ideelle hverdagstaske.
499 kr.

6. PLAZA URE & SMYKKER
RING ELLERA – 18KT.
Forgyldt med multifarvede zirkoner.
Ring i sterlingsølv 925 forgyldt med 18 karat guld med blankpoleret overflade og facetslebne multifarvede zirkoner.
579 kr.

Lingeri er en klassisk og romantisk gave til kvinden. Så vil du forkæle din kæreste med lækkert lingeri, men er tvivl om hvad du skal købe og hvad hun kan lide? Se med og få 3 tips til at finde det helt rigtige til din kvinde.

Back To Top