skip to Main Content

ÅBNINGSTIDER
HVERDAG 10-19 WEEKEND 10-17
ÅBENT ALLE SØNDAGE
FØTEX 8-21 NETTO 7-22 ALLE DAGE 

3 TIMERS GRATIS PARKERING

FROYOM

Froyom giver dig lækker yoghurtis i mange smagsvarianter. Med et bredt sortiment af toppings, kan du få din yoghurtis lige præcis, som du kan lide den. Vælg lige den smag du har lyst til – og fyld bægret efter ønske. Vælg de toppings du kan lide og så meget af dem som du har lyst til, vej din is og betal. Så nemt er det.

Neutral yoghurt, chokolade, mango, karamel, lakrids, granatæbler, vandmelon, ananas, kokos, jordbær, citron og Oreo er blot et udpluk af de mange smagsvarianter vi har vores frozen yoghurt i. Af toppings har vi et ligeså varieret udvalg – alt lige fra vingummi, skumfiduser, heksehyl og chokolade til friske jordbær, blåbær og ananas.

Prøv også vores lækre bland-selv-milkshake, bland lige nøjagtig den milkshake du vil have – også selvom den ikke fås som standardvare nogle steder. Du kan få bland-selv-milkshake som proteinmilkshake eller almindelig milkshake.

Derudover har vi et stort udvalg af bland-selv-slik, chips, chokolade og andet godt – ligesom et bredt udvalg af sodavand og iste, til at slukke tørsten i en fart.

Kig ind til Froyom og få stillet din lækkersult. Vi glæder os til at se dig!

KONTAKT

TLF. 51 62 30 61

10.00 – 22.00

Back To Top