skip to Main Content

3 TIMERS GRATIS PARKERING

GAMESTOP

GameStop er stedet for dig, som elsker computerspil og underholdning fra den elektroniske verden. GameStop er verdens største detailhandler inden for multimedia for hele familien. Hos os kan du finde de nyeste spil og konsoller fra alle førende producenter. Vi har et kæmpe udvalg til både PC, Nintendo, PlayStation og Xbox. Vores store – og stadig voksende sortiment, garanterer at der er noget for enhver smag og alder. Derudover har vi et stort udvalg af spil- og filmmerchandise, hvor du finder alt fra t-shirts, kasketter, plakater og tasker til de populære Pop-figurer

Vi har en stor viden om de forskellige spil og yder en stor indsats, for at medarbejderne er up-to-date med hvad der rører sig i branchen. Vi elsker at nørde spil og dele vores passion og engagement med vores kunder, så kom bare og spørg, hvis du er i tvivl om hvor du skal starte.

Vi kan finde noget for enhver smag, og det er uanset om du er hjemmevant i computerspilsverdenen, eller har kastet dig ud i den for første gang. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige, så du bliver lige så bidt af computerspil, som vi selv er.

På vores hjemmeside finder du vores store spilunivers, med alt fra trailers til de nye store udgivelser på markedet, spilanmeldelser og unikke nyheder. På vores facebookside kan du like os og få alle de seneste spilnyheder, læse om events, konkurrencer og meget mere. Du kan også melde dig ind i GameStop+, hvor du får få tilbud og invitationer til events og kan være en del af vores GameStop+ loyalitetsprogram.

KONTAKT

TLF. 44 97 44 22  •  produktsikkerhed_dk@gamestop.com

Back To Top