skip to Main Content

ÅBNINGSTIDER
HVERDAG 10-19 WEEKEND 10-16
ÅBENT ALLE SØNDAGE
FØTEX 8-21 NETTO 7-22 ALLE DAGE 

3 TIMERS GRATIS PARKERING

MATAS PÅ TOPPEN

Kom ind og besøg det søde og hjælpsomme personale i den lyse og let overskuelige Matas på Toppen. Her finder du alt, hvad du skal bruge – lige fra rengøringsmidler til lækker luksus til dig og dine nærmeste. Om det er træpleje eller hårpleje, du leder efter, så lad os hjælpe dig.

I Matas arbejder vi efter mottoet: “Det gode råd gør forskellen“, og vores veluddannede personale deltager jævnligt i kurser for at holde vores viden frisk og være i stand til at give dig den bedst mulige vejledning.

Vores mål er at give dig kvalitet til gode priser. Vi fører et bredt udvalg af lækre produkter inden for parfumer, skønhedsprodukter, kosmetik, hudpleje, hårpleje og meget andet til både mænd og kvinder. Vi fører kendte mærker som Clinique, Christian Dior, Estée Lauder, NYX og Rimmel London, men vi har også et stort udvalg af allergivenlige og miljømærkede varer.

På Matas’ YouTube-kanal kan du se en masse spændende sundheds -, makeup – og hårtutorials, som forståeligt og sikkert guider dig til at pleje din hud, lægge den perfekte festmakeup eller lave store flotte krøller i dit hår.

Bliv medlem af Club Matas og få invitationer til spændende events i din Matas, supergode medlemstilbud og ikke mindst point, som du kan bruge på selvforkælelse i Club Matas’ Pointshop. Du optjener point, hver eneste gang du handler i Matas, på matas.dk eller hos én af vores mange Partnere. Hvis du køber for over 200 kr., når du er i Matas, optjener du samtidig striber, der kan give dig ekstra og helt personlige fordele i Matas.

KONTAKT

TLF. 44 65 79 77  •  kundeservice@matas.dk

10.00 – 19.00

Back To Top