skip to Main Content

3 TIMERS GRATIS PARKERING

PLAZA URE & SMYKKER

Hverdagens luksus er alle de små ting, som gør hverdagen lidt rarere. Det er glæden ved at se, hvad klokken er, på et smukt ur, boostet af selvtilliden, når man møder dagen iført en flot halskæde, eller den lækre fornemmelse af at have nogle cool øreringe på. Hverdagens luksus gør det hele lidt sjovere, og hver gang du besøger Plaza, får du følelsen af “EVERYDAY LUXURY”.

I smykke- og urkæden Plaza finder du et stort udvalg af smykker og ure. Gå på opdagelse i vores smukke univers, hvor vi giver dig plads til bare at snuse til og fornemme de lækre designs og fede brands. Du kan finde smykker og ure fra Black Sun, Story by Kranz & Ziegler, Skagen, Calvin Klein, Blossom Copenhagen, Björklund og mange flere. Så uanset om du vil forkæle dig selv eller er på udkig efter en gave, finder du noget hos os, der vækker glæde.

Når du har brug for hjælp eller inspiration, står vi klar med en indgående viden om alle produkter og designs. Udover professionel rådgivning og god service kan vi stå for batteriskift, lænkeafkortning og remskift.

Hos Plaza Ure & Smykker tilbyder vi markedets bedste, mest skånsomme og hygiejniske løsning til huller i ørerne. Så hvis du vil have en tryg og sikker oplevelse, når du eller dine børn skal have lavet huller i ørerne, står vi klar med faglig ekspertice og rådgivning. Du behøver ikke bestille tid, men det kan være en god idé.

KONTAKT

TLF. 40 20 68 00  •  kundeservice@plaza.dk

Back To Top