skip to Main Content

3 TIMERS GRATIS PARKERING

SKOUSEN

Skal du have udskiftet dine gamle hårde hvidevarer, så kom ind til Skousen. Hos os kan du få kyndig vejledning af dygtige professionelle. Vi har mange års viden og hands-on-erfaring med en lang række mærker og produkter. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig – Og give dig kvalitets produkter til Danmarks laveste priser!

Hos Skousen har vi et stort sortiment af opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, støvsugere, komfurer, ovne, køleskabe og frysere, en bred vifte af køkkenmaskiner, maskiner til personlig pleje og velvære samt maskiner til hus og have – alt sammen fra førende mærker som Braun Siemens, Míele, LG, Bosch, Kenwood, Whirlpool, Kitchen Aid, AEG, Blomberg, Atlas Electrolux og mange andre.

At du gør det rigtige køb, er afgørende for os. God service handler for Skousen ikke bare om at sælge hårde hvidevarer. Hårde hvidevarer er en investering, og derfor er det vigtigt, at du får lige præcis det produkt, der lever op til dine ønsker og behov. Det kan både være behov i forhold til pris, funktioner, energiforbrug og design.

Når vi siger Danmarks laveste priser, er det ikke noget vi bare finer på. Finder du et produkt billigere på nettet fra en danskejet webshop, matcher vi prisen, så du aldrig risikere at betale for meget. Dermed er du garanteret den bedste handel – hver gang! Få alle detaljer på www.skousen.dk/netpris/

KONTAKT

TLF. 44 64 55 05  •  kontakt@skousen.dk

10.00 – 19.00

Back To Top