skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

zizzi ballerup centret

ZIZZI

Hvorfor skal kurvede kvinder nøjes med almindeligt tøj, når andre kvinder kan få mode? Hos Zizzi har vi aldrig kunnet tilslutte os stigmatiseringen i branchen af plus size tøj. I Zizzi er vi kendte for vores ekspertise inden for plus size mode. Vi er førende inden for modetøj i størrelse 42-56.

Det at designe curvy fashion er ikke nogen enkelt opgave. Hos Zizzi bruger vi vores store knowhow om pasform og materialevalg til at fremhæve de kvindelige kurver, når vi fortolker upcoming trends og tendenser. Denne vindende kombination er grundlaget for smukke, moderne looks, og er hemmeligheden bag en curvy fashion succes.

Zizzi er spændende kollektioner med en bred vifte af attraktive produkter i forskellige kvalitetsniveauer. Zizzi er unikke kombinationer af farver, kvaliteter, silhuetter og detaljer.

Vores kunder er meget forskellige kvinder, med unikke personligheder og varierede behov. Vi sætter en ære i at levere en god personlig betjening og i at hjælpe lige netop dig med at være klædt på til at møde livets mange oplevelser og udfordringer.

Vi glæder os til at møde dig i Zizzi!

KONTAKT

TLF. 53 39 15 57  •  kundeservice@zizzi.dk

Back To Top