skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

Dress up for din darling

Et velfungerende kærlighedsliv kommer ikke af sig selv. Det kræver opmærksomhed og at begge parter gør sig umage. Både med at se, anerkende og give plads.

At kæresten har det dyreste tøj og de nyeste accessories er sjældent det vigtigste – hverken for en mand eller kvinde. Men for de fleste betyder det noget, at ens kæreste selv føler sig lækker. En velklædt og velplejet mand eller kvinde udstråler selvsikkerhed og overskud og viser, at han eller hun behandler sig selv med kærlighed og respekt. Og det er noget, der smitter, og som begge køn tænder på.

Diva for en aften

Vi har været forbi Skoringen, Eva sko og PAW sko og samlet et bredt udvalg af super flotte stiletter, så vær diva for en aften og nyd den feminine udstråling, som et par lækre stiletter giver.

PAW SKO
449,-

PAW SKO
399,-

PAW SKO
599,95

SKORINGEN
Högl 1.550,-

SKORINGEN
B&CO 450,-

SKORINGEN
Tamaris 449,-

EVA SKO
Tamaris 
375,-

EVA SKO
Tamaris 400,-

EVA SKO
Tamaris 449,-

Elegant og sexet lingeri til din Valentinsaften

Flot lingeri er et fantastisk redskab til forførelse og forkælelse.

Hos både WUNDERWEAR og HUNKEMÖLLER er de klar til at hjælpe dig, med at finde lingeri, som du er komfortabel i og fremhæver dine former allerbedst til din romantiske aften.

WUNDERWEAR
BH 929 kr.  Trusse 649 kr.

Hos WUNDERWEAR finder du lækre mærker som f.eks. SIMONE PÉRÈLE

Fransk elegance, bløde blonder og innovative materialer. Simone Pérèle forener komfort og smukt design. Visionen bag mærket er simpel: lingeriet skal hjælpe kvinder til at føle sig godt tilpas i hverdagen. Simone Pérèle har udviklet et særligt spacer materiale, som får bh’erne til at tilpasse sig kroppens temperatur og derved føles ekstra behagelige at have på.

HUNKEMÖLLER
BH 349,99 G-streng 139,95
Strømpeholder 229,95

Valentinskampagne-kollektion hos HUNKEMÖLLER

HUNKEMÖLLER går all in på Valentin. Overrask din kæreste med sexet lingeri. Dette Valentinssæt har et spændende look! Den har fine stropdetaljer og blondestof – super sexet! Fra Valentinskollektionen.

Back To Top