Information

Om Ballerup Centret

Det stemningsfyldte Ballerup Center, der blev opført i 1973 danner rammen for 65 butikker, lækre spisesteder, to dagligvarebutikker og en biograf med FORMAT.

Med et hyggeligt besøg i Ballerup Centret, kan du finde alt, du har brug for. Den nyeste mode, skolesager til ungerne, indkøb til både fest og hverdag, elektronik til hjemmet og mellem indkøb kan du tanke op på energi på et af de lækre spisesteder. Sushi? Burger? Thai? Vi har købt ind til det hele. Se alle spisesteder.

Du kan også tilføje et par timer i mørket til din indkøbsliste og besøge FORMAT Biograf, hvor du kan opleve alle de nyeste premierefilm, kunst og kultur fra dit komfortable biografsæde, og nøje udvalgte snacks til at forsøde din underholdning. Læs mere om FORMAT.

Selvom Ballerup Centret har eksisteret siden 1973, har det udviklet sig med tiden. Ballerup Centret kan nemlig fra 2021 bryste sig af have fulgt med den grønne udvikling og ved hjælp af b.la. et solcelleanlæg på taget er der sikret en CO2-reduktion på 238 tons om året. Udskiftningen af alle lyspærer til LED har også været med til at fremme den bæredygtige udvikling – i Ballerup Centret tæller de små indsatser nemlig også.

Det er altid nemt og bekvemt at besøge Ballerup Centret, som ligger lige ved S-tog og busstation. Der er også rig mulighed for at tage bilen med 2 timers gratis parkering og hele 5 timer, hvis du skal i FORMAT Biograf. Så er der tid til både helaftensfilm og middag.

Vi glæder os til at se dig i Ballerup Centret.

Find butik

65 butikker – vi har alt, hjertet begærer

Se butiksliste

Parkering

Vi tilbyder altid 2 timers gratis parkering. 5 timer gratis parkering når du skal i biografen.

Læs mere

Butik til leje

Ballerup Centeret har et stort udvalg af spændende butikker. Vil du gerne være en del af fællesskabet? Så kan du kontakte os for at høre om ledige lejemål.

Læs mere

Find vej

Find vej

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til centret?

Kontakt administrationen

Læs mere

Wi-Fi i Ballerup Centret

I Ballerup Centret kan du altid komme på internettet via din egen bærbare computer eller mobil. Vi tilbyder nemlig vores kunder fri Wi-Fi på Centertorvet samt rundt i alle gangene. 

Du skal blot finde det trådløse netværk, “Ballerup Centret Free Wifi”, på din enhed og acceptere brugervilkårene. Når du starter din browser, så bliver du automatisk dirigeret til startsiden, og du vil have adgang til internettet.

Toilet-, pusle- og babylounge

I Ballerup Centret finder du en hyggelig babylounge med toiletter, børnetoiletter, puslefaciliteter og ammerum. For at få adgang til babyloungen, så kræver det en forudgående registrering af dit sygesikringskort hos Kære Børn, som har åbent:

Hverdage 10:00 - 19:00 og weekend 10:00 - 17:00 

Når du er registreret, har du fri adgang et halvt år ad gangen.

Vagt/sikkerhed

I Ballerup Centret har vi faste uniformerede vagter, som går rundt i centret og sørger for sikkerhed, ro og orden for alle vores kunder. 

Alle vagter er uddannede i førstehjælp og har erfaring i brug af hjertestarter. Vi har to hjertestartere i Centret. Én på centerkontoret på 1. sal ved Nytorv, og én ved Centertorvet i gangen mellem Bog & Idé og Paw Sko. Hjertestarteren vejleder dig igennem processen, så alle har mulighed for at anvende den.

Glemte sager

Glemte sager og effekter kan indleveres og afhentes i Føtex Kundeinformation. Vi opbevarer glemte ting i tre måneder. 

Føtex har åbent 07:00-21:00 alle dage.

Handicapforhold

Ballerup Centret er et handicapvenligt center. Der er nemme op- og nedgange til centret og elevatorer direkte fra busterminalen, S-togstationen og fra P-pladserne. Handicaptoiletterne forefindes ved Nytorv og i Stationsdelen.

Hæveautomat

Du finder hæveautomaterne ved indgang A under rulletrappen til FORMAT Biograf og ved rulletrappen op til Stationsdelen.

Posthus

Postnords pakkecenter er placeret i forlængelse af føtex bageren.