skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

10 TIPS TIL SOMMERLÆKKER KROP

Kroppen skal plejes både indefra og ud med lækre produkter, der tager sig af dig fra top til tå. Kig med her og find alt fra en effektiv bodyscrub til det rette kosttilskud som for eksempel Skin Care Tabletter, der vil forberede din hud til solens stråler. Derudover har vi samlet lidt personlige tips og gamle husmorråd, så du kan finde nye, hurtige og billige måder at blive sommerlækker på i en fart.   

Vi har hørt at…

DIY: Skrub-olie
Nem og enkel opskrift til din egen skrub-olie.
Det skal du bruge:
Kokosolie
Honning
Sukker

Bland alle ingredienser i en lille skål og massér massen på din krop i bløde cirkulære bevægelser. Den vil efterlade din hud glat og silkeblød.

Hårbalsam til barbering
Skal du en tur i bad og samtidig ordne benene, s
å brug din hårbalsam i stedet for almindelig barber gel. Det skal alligevel sidde og virke et par minutter i håret, så hvorfor ikke spare tid, penge og plads i badeværelset. Hårbalsam indeholder nemlig masser af plejende ingredienser og giver en tæt barbering uden at irritere huden og efterlader din hud utrolig blød.     

Mørk chokolade med go’ samvittighed
Spis endelig rigelig med mørk chokolade! For der er nemlig studier, som viser, at ren mørk chokolade er utrolig gavnlig for din hud. Derfor er der også flere skønhedsprodukter, der indeholder kakao.    

Få kontrol over selvbruneren
Hvis selvbruneren har gjort dig alt for mørk eller givet dig ujævnheder efter brug, så bland vand, bagepulver og lidt citron sammen, og massér det ind i huden med en vaskeklud. Tag efterfølgende et brusebad, og din farve vil være lysnet.

TRIN 1

FORBERED DIN HUD TIL SOLEN

Du kan aldrig få nok plejeprodukter – og specielt når sommeren, og alt hvad den byder på, står for døren. Vi deler her vores egne personlige Matas favoritter fra Acai Body Oil til kosttilskud, som supplering til din skønhedsrutine.

HELSAM
Skincare perfect tan

Kosttilskud – Forberedelse til solen. Hudens solbrune farve er et samspil mellem solens stråler og hudens pigmentering indefra. Skin Care™ Perfect Tan er en enestående soltablet, der tilfører din hud næringsstoffer indefra og indeholder standardiserede plantemolekylære ekstrakter fra mandarin, pomelo og kapers. En supplerende skønhedsrutine, der påvirker hudens vitale funktioner i dermis – laget hvor de farvegivende pigmentproducerende celler findes.

249,95

MATAS
Bodylab glove

En skøn forfriskende sisalhandske, der effektivt fjerner døde hudceller og giver en blødere og renere hud. Ikke velegnet til personer med følsom hud. Giver din hud vitalitet, stimulerer blodcirkulationen og tilfører huden ny energi. Kan både anvendes til tørbørstning og i bruseren.Skyl efter brug, og lad den tørre.

34,95

MATAS
My Moments Oil

Therapy Body Scrub er en velduftende, vitaminrig og fugtplejende salt scrub, der polerer huden blød og glat. Med My Moments Oil Therapy Body Scrub kan du booste din triste og trætte hud med aktive ingredienser, der går ind og eksfolierer, fugter og beskytter huden gennem dagen. Den velduftende scrub er ideel at bruge som en del af din baderutine, der tilfører hverdagen et strejf af luksus og spa-følelse.

149,95

MATAS
Acai Body Oil

er en prisvindende, luksuriøs kropsolie med Rudolph Cares karakteristiske indhold af økologiske olier, som giver intens fugt og en sund, smuk glød.

Acai Body Oil kan bruges på både tør og fugtig hud. Fordel olien over hele kroppen og massér let, til den er absorberet.

Husk, at al olie kan give pletter og smitte af på tøj og andre genstande. Olien er drøj, så vær varsom med mængden.

499,95

TRIN 2

Sol på tuBe

Kickstart din sommerkulør ved at påføre en god og jævn spraytan, så du allerede har lidt farve, inden solstrålerne får taget ordentlig fat. Der er rigeligt med mærker at vælge imellem, så vi prøver at guide dig så godt som muligt, så du kan finde dit perfekte match til din hud.

MATAS

1. A HINT OF SUMMER

Bland et par dråber A Hint of Summer med din ansigtscreme eller bodylotion/olie i håndfladen. Brug samme mængde creme/olie som du plejer og tilsæt 2 dråber til ansigtet og 4-6 dråber til kroppen. Fordel produktet let i ansigtet og/eller på kroppen. Vask hænderne grundigt bagefter. Farven opbygges gradvis, så gentag de følgende dage, hvis du ønsker en mere intens farve.

349,95

Husk at lade produktet tørre helt ind, før du tager tøj på da produktet ellers vil kunne give pletter på tøj eller andre tekstiler. xxx

2.VITA LIBERATA – Self Tan Tinted Mousse Medium

Smuk medium farve og glød. Selvbruner moussen er let og luftig – meget let at påføre og udvikler sig yderligere i løbet af 4-6 timer. Drøj i brug og økologisk.
Du får en naturlig smuk, hurtig tørrende og perfekt solbrun sommerfarve. Indeholder guidefarve, så du har farve straks, og er klar til at gå ud lige efter påføring. Moussen trænger straks ind i huden, så du kan tage tøj på lige efter påføring.

249,95
VIGTIGT – Husk at købe en påføringshandsken 39,95

3. Easy Sun Spray

Easy Sun Spray til hele kroppen og ansigtet er nem at anvende. Giver en naturlig kulør på bare 6 timer. Har en frisk og behagelig duft. Er farveløs og smitter ikke af. Indeholder ikke parabener. Easy Sun spray indeholder nogle særlige sukkerstoffer, som iværksætter en naturlig proces i hudens øverste lag. og giver en ensartet, gyldenbrun farve efter bare 6-8 timer. Sprayen har en frisk duft, og den smitter ikke af , da den brune farve først kommer, når den naturlige proces aktiveres i huden. Tip: Du kan eventuelt bruge en makeup svamp til fordeling i ansigtet.

99,95

TRIN 3

Den gode guide til solcremen

Men hvad så når man er klar til at slikke sol? Vi kender jo alle det med at stå og kigge tube op og tube ned uden egentlig at vide, hvad de hver især gør godt for. Derfor bringer vi her et hurtigt overblik over fire populære solcremer, så du er helt med på, hvad du skal gå efter – og din hud er nu klar til masser af sol-kys.        

HELSAM

JUHLDAL SunLotion SPF10 er en urtebaseret solcreme, der fremskynder hudens egen dannelse af solbeskyttende og brunende melaninpigment. Du bliver således hurtigere brun på naturlig vis.

Juhldal SunLotion modvirker hudens ældningsprocesser, hindrer rynkedannelser og giver huden et naturligt tilskud af A-, D- og E-vitamin, som er vigtige for huden. Naturel Sun Control bør også anvendes i solarie, hvor den også fremmer dannelse af melanin.

279,95

MATAS

Matas Transparent Solspray SPF 15 er en hurtigt absorberende spray uden parfume, der giver en effektiv mellem beskyttelse på solfaktor 15.

Solsprayen har en exceptionelt let tekstur, der fordamper hurtigt på kroppen og derfor føles som et usynligt lag solbeskyttelse. Den gennemsigtige væske lægger sig blødt på kroppen og absorberes nemt og hurtigt ind i huden, så du trygt kan slappe af med en bog under sommerens solrige himmel.Plejende jojoba og antioxidantiv E-vitamin smelter sammen i skøn forening i sprayens formel, der forkæler huden og efterlader den frisk og fin.

Vandfast

99,95

MATAS

Tromborg Deluxe Sun Protection SPF 15 og SPF 30 er med økologiske ingredienser bl. a. Kukuiolie, Pomegranat, Aloe Vera og Glycerin for helende, fugtgivende og plejende effekt.

Tromborg benytter den seneste generation af titaniumdioxid, der udover at give en effektiv og sikker solbeskyttelse også gør cremerne nemme at fordele på kroppen og har optimeret æstetiske egenskaber ved ikke at hvidte huden.

Tromborg Deluxe Sun Protection er både til ansigt og krop, hvilket gør, at man ikke behøver flere solbeskyttelsesprodukter end ét.

Mild og velegnet til sensitiv hud.

15 ml. 230,- 30 ml. 300,-

APOTEKET

Vichy Idéal Soleil Dry Touch matterende ansigtssolcreme SPF 30

Idéal Soleil Dry Touch er en fugtgivende, vand- og svedresistent solcreme til ansigtet med høj beskyttelse. Solcremen er velegnet til alle hudtyper, selv fedtet hud.

Dry Touch trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, virker let matterende og modvirker blank hud.

Solcremen kan tillige anvendes af personer med sensitiv og lysfølsom hud.

Idéal Soleil Dry Touch Indeholder termalsk kildevand fra Vichy, der plejer og beroliger huden.

Vandfast

136,85

NYT BRAND HOS FRISØR PII

Oway er den første hårplejeserie, der bruger æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede planter fra biodynamisk dyrkning på Ortofficina – Oways egen biodynamiske gård. Anvendelse af aktive ingredienser, der er rene, naturlige og fri for kemiske behandlinger øger vores livskvalitet. Rene olier, harpiks, voks, cremer, fugtighedscremer af vegetabilsk oprindelse, blandinger af phytoproteiner naturlige forstærkere og 100% biodynamiske planter. Mindre emballage, bedre miljø – BECAUSE WE CARE.

Feminine dufte

En ny duft er ultimativ forkælelse og forfriskende for sansene.
Giv dig tid til at vælge den helt rigtig duft. Kig forbi Matas og test dig frem til din nye sommerduft.

Her er 10 dufte som Matas anbefaler – få inspiration til hvad du måske skal ha’ testet af.

 

1. PARCO rabanne lady million 50 ml. 599,95 2. Dior JOY 30 ml. 529,95 3. Georgio Armani Sí 30 ml. 459,95 4. Marc Jacobs daisy love De toilette 50 ml. 589,95 5. Hugo Boss the scent for her 644,95 6. LancÔme La Vie Belle de perfume 30 ml. 429,95 7. Chloé Signature eue de perfume 50 ml. 719,95 8. Zerkoperfume pink molécule 100 ml. 799,95 9. Elizabeth Arden White tea de toilette 50 ml. 299,95 10. Gucci Bloom De perfume 50 ml. 759,95

Back To Top