Butikker

4K billede. Dolby Atmos lyd og 354 luksus lænestole

Er du klar til din næste biografoplevelse?

Oplev en biograf med FORMAT

Besøg de mange butikker i Ballerup Centret 

I Ballerup Centret finder du et bredt udvalg af butikker. Her er både forretninger for store og små, og mænd og kvinder. I centret har vi samlet alt, hvad du har brug for, under ét tag, så du nemt, hurtigt og effektivt kan klare dine indkøb. Her har du blandt andet mulighed for at vælge dine nye briller, købe nyt til køkkenet, finde tøj og sko til børnene eller dig selv, samt handle dine dagligvarer.

På vores hjemmeside kan du læse mere om de enkelte butikker, og se hvad de kan tilbyde dig. Vores personale står klar til at hjælpe dig, så planlæg dit besøg i Ballerup Centret nu. Vi glæder os til at se dig.

Vi har andet end butikker, hvis du bliver sulten

Hvis sulten banker på, finder du også mange skønne spisesteder, som du kan besøge i Ballerup Centret. Her kan du få en dejlig frokost med familien, hvor du både kan vælge mellem det italienske køkken, klassisk cafémad eller sushi. Du kan også få lidt til den søde tand eller købe en kop kaffe, så du kan få energi til resten af dine indkøb.

Luksusbiograf i Ballerup Centret

Til filmnørderne er der også gode nyheder. I Ballerup Centret har vi nemlig en luksusbiograf med behagelige lænestole, hvor du kan nyde de nyeste film. Hvad enten du er til action eller romantik, så løfter vi din biografoplevelse til nye højder.