Information

Om Ballerup Centret

Det stemningsfyldte Ballerup Center, der blev opført i 1973 danner rammen for 65 butikker, lækre spisesteder, to dagligvarebutikker og en biograf med FORMAT.

Med et hyggeligt besøg i Ballerup Centret, kan du finde alt, du har brug for. Den nyeste mode, skolesager til ungerne, indkøb til både fest og hverdag, elektronik til hjemmet og mellem indkøb kan du tanke op på energi på et af de lækre spisesteder. Sushi? Burger? Thai? Vi har købt ind til det hele. Se alle spisesteder.

Du kan også tilføje et par timer i mørket til din indkøbsliste og besøge FORMAT Biograf, hvor du kan opleve alle de nyeste premierefilm, kunst og kultur fra dit komfortable biografsæde, og nøje udvalgte snacks til at forsøde din underholdning. Læs mere om FORMAT.

Selvom Ballerup Centret har eksisteret siden 1973, har det udviklet sig med tiden. Ballerup Centret kan nemlig fra 2021 bryste sig af have fulgt med den grønne udvikling og ved hjælp af b.la. et solcelleanlæg på taget er der sikret en CO2-reduktion på 238 tons om året. Udskiftningen af alle lyspærer til LED har også været med til at fremme den bæredygtige udvikling – i Ballerup Centret tæller de små indsatser nemlig også.

Det er altid nemt og bekvemt at besøge Ballerup Centret, som ligger lige ved S-tog og busstation. Der er også rig mulighed for at tage bilen med 2 timers gratis parkering og hele 5 timer, hvis du skal i FORMAT Biograf. Så er der tid til både helaftensfilm og middag.

Vi glæder os til at se dig i Ballerup Centret.

Find butik

65 butikker – vi har alt, hjertet begærer

Se butiksliste

Parkering

Vi tilbyder altid 2 timers gratis parkering. 5 timer gratis parkering når du skal i biografen.

Læs mere

Butik til leje

Ballerup Centeret har et stort udvalg af spændende butikker. Vil du gerne være en del af fællesskabet? Så kan du kontakte os for at høre om ledige lejemål.

Læs mere

Find vej

Find vej

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til centret?

Kontakt administrationen