Butik til leje

Find butik til leje i Ballerup Centret 

Leder du efter en ledig forretning til leje? Det hænder, at vi får ledige butikslokaler i Ballerup Centret. Hvis du leder efter en butik til leje i et center med en god atmosfære og i skønne omgivelser, så hold øje med ledige butikker i Ballerup Centret. Din butik vil komme til at ligge blandt en lang række forskellige andre butikker, så din nye forretning bliver en del af et større butiksfællesskab.

Ballerup Centret – et lokal butikscenter for hele familien

Afhængig af hvilken dag på ugen, besøger mellem 10.000-15.000 mennesker dagligt Ballerup Centret og årligt har vi mere end 4 millioner besøgende.

Vi har 72 butikker fordelt på 30.700 m2 og lægger vægt på, at være det center, hvor hele familien har lyst til at bruge sin tid.

Dagligvarer er repræsenteret ved Føtex, Netto og Normal og har herudover et bredt sortiment inden for udvalgsvarer samt lækre spisesteder. Sidst men ikke mindst, har vi Format Biograf, med 4 sale fyldt med den nyeste teknologi og plads til 350 gæster.

Ballerup Station, som er et af regionens største trafikknudepunkter, er en integreret del af Ballerup Centret og busholdepladsen, ligger 25 meter fra centret. De kunder, som vælger at ankomme i bil, har nem trafikal adgang til centret og har 2 timer gratis parkering – og 3 timers ekstra parkering, til biografgæster.

Ballerup Centret har en stærk position i markedsområdet med meget loyale kunder, hvoraf 62% besøger centret en eller flere gange om ugen. Kvinderne udgør 63% af kunderne og den gennemsnitlige alder er 49 år.

Shopping med fokus på familien

Ballerup Centret er et familiecenter, som lægger vægt på et hyggeligt miljø og trivsel samt på at være et sted, hvor hele familien har lyst til at bruge deres tid.

Vi varetager dine interesser

Ballerup Centret ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Realiser dine drømme i Ballerup Centret

Ønsker du at være en del af et stærkt forankret center - professionelt drevet og administreret og med missionen om at skabe et attraktivt center med et målrettet udbud af butikker i et inspirerende shoppingmiljø - så kontakt Leasing Manager for Ballerup Centret.

Kontakt

Letting manager
Kim Bach
mail [email protected]