Netto

Se på kort
Torsdag: 06:00 - 21:00
Fredag: 06:00 - 21:00
Lørdag: 06:00 - 21:00
Søndag: 06:00 - 21:00
Mandag: 06:00 - 21:00
Tirsdag: 06:00 - 21:00
Onsdag: 06:00 - 21:00
Netto opbygger tillid ved at opføre sig ordentligt, ansvarligt og ærligt
Netto omfavner forandring, tilpasser sig hurtigt nye behov og holder aldrig op med at lære
Netto griber mulighederne og tackler udfordringerne sammen
Netto søger enkelthed og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på

Dagligvarer til nettopris

Hvem siger at kvalitet skal koste en formue? Hos Netto arbejder de hver dag hårdt på at på give dig de bedst mulige varer til den bedst mulige pris.

Netto har gjort det til deres mission at alle skal have råd til kvalitet. Derfor har Netto et stort fokus på økologi og sundhed, et stort udvalg af fersk kød og frisk frugt og grønt leveret syv dage om ugen. Netto er især glade for deres tætte samarbejde med Løgismose.

I Netto kan de både tilbyde en række mærkevarer og et stort sortiment af egne mærker, som er gode, billige alternativer til de mere kendte mærker. Netto kan også tilbyde friskkværnet kaffe fra deres kaffemølle og et stort indbydende udvalg af frisk brød, kanelsnegle, scones, croissanter og andet godt til rimelige priser.

Hver uge giver de deres faste sortiment et ekstra krydderi med en lang række spændende spotvarer, det kan være alt fra mad til legetøj, tøj og møbler. Spotvarer findes kun i begrænsede mængder og er tilgængelige, så længe lager haves. Så husk ”først til mølle”-princippet!

Netto forbedre hverdagslivet for kunder og kolleger

Med mere end 500 butikker over hele landet er Netto Danmarks største dagligvarekæde. Det betyder, at de har et stort ansvar både etisk, socialt og miljømæssigt. Hos Netto prioriterer de dyrevelfærd, de arbejder for at bekæmpe madspild og begrænser konstant deres aftryk på miljøet. De er ambitiøse, når de sætter sig nye ansvarlige mål, og de har stærke holdninger til, hvordan de behandler miljøet og ikke mindst menneskerne omkring sig.

Netto
Telefon 44 65 94 02 
Mail [email protected]

Lignende butikker

Flying Tiger Copenhagen
Læs mere
Ballerup Ismejeri
Læs mere