Føtex

Se på kort
Torsdag: 06:00 - 20:00
Fredag: 06:00 - 20:00
Lørdag: 06:00 - 19:00
Søndag: 06:00 - 19:00
Mandag: 06:00 - 20:00
Tirsdag: 06:00 - 20:00
Onsdag: 06:00 - 20:00
Tillid, ordentlighed, ansvarlighed og ærlighed
Brænder for at forbedre hverdagslivet for kunder og kolleger
Griber mulighederne og tackler udfordringerne sammen
Enkelthed og stræben efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på

Omfavner forandring og nye behov 

Kom forbi Føtex i Ballerup Centret når køleskabet trænger til at blive fyldt op. Butikken bugner med lækre råvarer til skarpe priser. Det betyder, at du både kan finde alt til morgen, middag og aften – men du kan samtidig også finde inspiration til nye og spændende retter.

Hos Føtex kan du også besøge Føtex bageren, der står for at leverer frisk brød og kage, du vil se frem til at sætte tænderne i. Og udover friske råvarer til måltiderne, så kan du også finde funktionelle og smarte produkter til hjemmet. 

Find alle dine dagligvarer i Føtex

Der er ingen grund til at frygte, at du skal gå fra butik til butik for at finde alle ingredienserne til ugens måltider. Hos din lokale Føtex kan du nemlig forvente et bredt udvalg af dagligvarer, så du kan finde alle dine ønskede varer ét sted. Det gør dels din indkøbstur mere overskuelig, men det sparer dig samtidig også tid. 

Blot ved at gå en tur rundt butikken kan du støde på blandt andet friske grøntsager, kød, brød og morgenmadsprodukter. Men du kan også lade dig inspirere til at prøve nye retter. Måske er du allerede vant til at spise vegetarisk eller vegansk – men selv hvis du ikke er, kan du finde fristende løsninger hos Føtex i Ballerup Centret.

Find dit supermarked i Ballerup Centret

Trænger du til en ny jakke eller et par gode sko? Måske mangler du en gave til fødselsdag, jul eller noget helt tredje? I så fald er det oplagt at tage en tur forbi de spændende butikker i Ballerup Centret. Og når du alligevel er i centret, kan du lige så godt klare ugens indkøb i Føtex på samme tid. På den måde slår du to fluer med ét smæk. Og så kan du nemt retfærdiggøre at forkæle dig selv på et af de smagfulde spisesteder efterfølgende.

Føtex
Telefon 44 82 10 00 

Mail [email protected]

Lignende butikker