GEjSER

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Danmarks førende indenfor salg af e-cigaretter og udstyr
Vores vigtigste mission er at give vores kunder den komplette serviceoplevelse
Et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse
Alle vores produkter er godkendte til salg i Danmark - herunder de danske TPD regler

GEjSER

Hos GEjSER finder du et stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker til enhver smag. Derfor er det nemt at tilpasse din e-cigaret til netop din personlige smag. Vores vigtigste mission er, at både erfarne og nye kunder føler, at de kan få god og kyndig vejledning hos os. 

Kig forbi GEjSER i Ballerup Centret, og find din nye e-cigaret eller favorit e-væske blandt vores spændende produkter. Alle vores medarbejdere er eksperter indenfor vores felt, så du nemt kan finde frem til det rette valg for dig.

Find e-cigaretter og e-væsker hos os

GEjSER startede med at være en lille virksomhed, der blev drevet fra bagagerummet på en lille bil på havnen i Aarhus i 2011. Efter et år blev dørene til den første butik åbnet, og siden da er SMOKE-IT blevet en landsdækkende forhandler af e-cigaretter. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde nogle af de bedste e-cigaretter til rimelige priser. Som Danmarks førende e-cigaretforhandler går vi aldrig på kompromis med vores produkter. Du kan derfor føle dig i trygge hænder, når du handler hos os. Vi samarbejder nemlig udelukkende med andre professionelle virksomheder og producenter. 

Få den perfekte dampoplevelse

Når du tager valget om at stoppe med at ryge tobakscigaretter og skifte til e-cigaretter i stedet, kan du benytte dig af vores ekspertise indenfor faget. Det gælder selvfølgelig også dig, der gerne vil prøve e-cigaretter for første gang. Vi stræber efter at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt, så du kan få den bedste oplevelse, når du handler hos os. En stor ekspertise gør, at vi på professionel vis kan vejlede dig i dit valg. 

Føler du dig derfor usikker omkring, hvilken type e-cigaret du har behov for, kan du roligt søge hjælp hos os.

Uanset hvilken smag, du ønsker, kan du finde den hos os. Vi tilbyder blandt andet:

  • Tobak
  • Mentol
  • Frugt
  • Bær

Nyd fordelene ved GEjSER

Både nye og erfarne dampere kan med fordel kigge forbi SMOKE-IT. Ikke nok med at vi tilbyder et bredt sortiment, så har vi også fokus på sikkerheden. Af den grund har vi et tæt samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen. Det sikrer nemlig, at du kan føle dig helt tryg, når du benytter vores produkter.

Selvom SMOKE-IT er en velfungerende webshop, er der stadig gode grunde til at besøge vores fysiske butikker. Her kan du nemlig nyde godt af den komplette serviceoplevelse, vi leverer. Find SMOKE-IT blandt alle de spændende butikker i Ballerup Centret, og nyd fordelene ved at handle fysisk hos Danmarks førende webshop.

TLF. 20 69 94 63

Lignende butikker

Frederiksberg Ismejeri
Læs mere