Gejser

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Danmarks førende indenfor salg af e-cigaretter og udstyr
Vigtigste mission er at give vores kunder den komplette serviceoplevelse
Et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse
Alle produkter er godkendte til salg i Danmark - herunder de danske TPD regler

Danmarks førende indenfor salg af e-cigaretter 

Hos Gejser finder du et stort udvalg af e-cigaretter og e-væsker til enhver smag. Derfor er det nemt at tilpasse din e-cigaret til netop din personlige smag. Gejsers vigtigste mission er, at både erfarne og nye kunder føler, at de kan få god og kyndig vejledning. 

Kig forbi Gejser i Ballerup Centret, og find din nye e-cigaret eller favorit e-væske blandt vores spændende produkter. Alle med arbejderene hos Gejser er eksperter indenfor e-cigaretter, så du nemt kan finde frem til det rette valg for dig.

Find e-cigaretter og e-væsker hos os

Gejser startede med at være en lille virksomhed, der blev drevet fra bagagerummet på en lille bil på havnen i Aarhus i 2011. Efter et år blev dørene til den første butik åbnet, og siden da er Gejser blevet en landsdækkende forhandler af e-cigaretter. 

Gejser er stolte af at kunne tilbyde nogle af de bedste e-cigaretter til rimelige priser. Som Danmarks førende e-cigaretforhandler går de aldrig på kompromis med deres produkter. Du kan derfor føle dig i trygge hænder, når du handler hos Gejser. Gejser samarbejder nemlig udelukkende med andre professionelle virksomheder og producenter. 

Få den perfekte dampoplevelse

Når du tager valget om at stoppe med at ryge tobakscigaretter og skifte til e-cigaretter i stedet, kan du benytte dig af deres ekspertise indenfor faget. Det gælder selvfølgelig også dig, der gerne vil prøve e-cigaretter for første gang. Gejser stræber efter at kunne hjælpe deres kunder bedst muligt, så du kan få den bedste oplevelse, når du handler hos Gejser. En stor ekspertise gør, at de på professionel vis kan vejlede dig i dit valg. 

Føler du dig derfor usikker omkring, hvilken type e-cigaret du har behov for, kan du roligt søge hjælp i Gejsers butik.

Uanset hvilken smag, du ønsker, kan du finde den hos Gejser.

De tilbyder blandt andet:

  • Tobak
  • Mentol
  • Frugt
  • Bær

Nyd fordelene ved Gejser

Både nye og erfarne dampere kan med fordel kigge forbi Gejser. Ikke nok med at de tilbyder et bredt sortiment, så har de også fokus på sikkerheden. Af den grund har de et tæt samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen. Det sikrer nemlig, at du kan føle dig helt tryg, når du benytter Gejsers produkter.

Selvom Gejser har en velfungerende webshop, er der stadig gode grunde til at besøge deres fysiske butikker. Her kan du nemlig nyde godt af den komplette serviceoplevelse, de leverer. Find Gejser blandt alle de spændende butikker i Ballerup Centret, og nyd fordelene ved at handle fysisk hos Danmarks førende webshop.

Gejser
Telefon 20 69 94 63

Lignende butikker

Flying Tiger Copenhagen
Læs mere
Ballerup Ismejeri
Læs mere