Apoteket

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: Åben første søndag i måneden
Mandag: 10:00 - 19:00

Find dit lokale apotek hos Ballerup Centret

Står du og mangler vitaminer, hudpleje eller lægeordineret medicin? Så kom forbi apoteket i Ballerup Centret. Vi har produkter, der blandt andet kan gavne din krop, din hud og din mave. Samtidig hjælper vi dig også gerne med receptpligtig medicin. Få en snak med vores fagkyndige ansatte, og pas godt på dig selv og din krop.

Plej dig selv med gode produkter

Det er ikke uvæsentligt, hvilke produkter du indtager eller benytter i din dagligdag. Når du handler hos et apotek, kan du sikre dig, at du får cremer, kosttilskud og lignende i god kvalitet. Samtidig kan du også få god vejledning, så du med sikkerhed ved, at du kommer hjem med de rette produkter.

Kom derfor forbi vores apotek i Ballerup Centret, uanset om du mangler ny hudpleje, en solcreme til din ferie eller håndkøbsmedicin. Vores ansatte kan med deres ekspertise hjælpe dig med at vælge den rette solfaktor til din hud. Eller måske er du usikker på, om du bør begynde at tage et kosttilskud eller vitaminer? Vi står klar til at rådgive dig hele vejen fra overvejelse til køb

Få hjælp til lægeordineret medicin hos os

Hvis du mangler at få hentet en af lægens recepter, så står vi fortsat klar til at hjælpe. Henvend dig blot til personalet, som hurtigt og diskret kan finde din medicin til dig. 

Når du besøger os, kan du også gå på jagt efter vores aktuelle tilbud. Det kan nemlig være, at du kan finde netop det produkt, du er glad for at bruge. Eller hvad med at prøve et nyt produkt?

En af fordelene ved at besøge vores apotek i Ballerup Centret er, at du kan lade dig inspirere af de mange spændende butikker i centret. Er du endda blevet lidt sulten, kan du også overveje et af de smagfulde spisesteder. En tur på apoteket kan dermed blive en hyggelig dag med shopping og god mad.

Lignende butikker