Køkken & Hjem

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Køkken & Hjem sørger for en tryg og god dialog omkring dine behov
Køkken & Hjems sortiment er næsten 100% udviklet sammen med deres kunder
Oftes hjemkøbes større mængder restvarer og udgåede sæsonvarer som sælges til lave priser
Køkken & Hjem kan altid tilbyde det bedste og bredeste sortiment til køkkenet

Alt til køkkenet

Mangler du nyt i køkkenet eller sommerhuset? Skal du have middagsgæster, eller er du ved at flytte hjemmefra? Det kan også være kantinen i virksomheden, som trænger til nyt porcelæn, glas og lignende – eller at du bare har lyst til at lade impulserne løbe af med dig.

Køkken&Hjem giver dig godt køkkenudstyr, bestik og service til lave priser. Køkken&Hjem er et helt nyt discount-isenkramkoncept med fokus på lave priser, gode varer og dine brugsbehov frem for dyr mærkevarestatus.

Uanset om du mangler, gryder, pander, knive, bageudstyr, køkkenmaskiner, bestik, stel, glas, kander, skåle, fade kopper eller tallerkener, kan du hos Køkken&Hjem supplere dine dyre mærkevarer i køkkenet med enkle, funktionelle hverdagsprodukter, uden at priserne behøver være en begrænsning.

Ligesom produkterne stræber de efter, at deres butiksindretning skal være funktionel og tilgængelig for dig som kunde. Butikken er opdelt efter funktion, hvilket gør det nemt og overskuelig for dig at vælge og vurdere hvilken type pande, der passer til dine behov, eller hvilke tallerkner du bedst kan lide. Har du brug for vejledning, står de altid klar til at hjælpe.

Køkken & Hjem
Telefon 81 11 00 08

Lignende butikker

Søstrene Grene
Læs mere
Legekæden
Læs mere
Kop & Kande
Læs mere