Neye

Se på kort
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Forhandler af tasker, rygsække, kufferter og accessories
Bliv medlem af Klub NEYE og få bl.a. gode tilbud og fødselsdagsrabatter
Alt overskud går til kræftforskning i Danmark
Stort bæredygtigt udvalg

Shop flotte tasker og punge hos NEYE 

For rigtig mange mænd og kvinder er det helt utænkeligt ikke at have en form for taske til rådighed. Det kan være alt fra en praktisk rygsæk eller håndtaske til en rummelig kuffert eller duffeltaske. 

Når du handler hos NEYE, kan du nemt finde modeller, der passer til netop din stil. Og med vores brede udvalg er det endda også nemt at vælge en størrelse, der er passende til netop dit behov.

Vælg mellem et hav af forskellige tasker

Træd ind i NEYE i Ballerup Centret, og gå på opdagelse i vores brede sortiment af danske og udenlandske mærker. Lad dig friste af de smarte og funktionelle lædervarer, eller gå på opdagelse i vores accessories. Vores mission er blandt andet at sørge for, at enhver kan få fingrene i den rette taske hos os. Derfor kan du også løbende opleve nye modeller og kollektioner, så du fortsat kan udvide din samling af flotte tasker.

Hvis du er af den opfattelse, at én taske ikke er nok, så er der dermed god grund til at kigge forbi NEYE. På den måde kan du sikre dig, at du har tasker i forskellige størrelser og farver, så du både kan have en lille rå taske med i byen men også en større, simpel taske med på arbejde.

Find din nye taske i NEYE i Ballerup Centret

Når du går rundt blandt de inspirerende butikker i Ballerup Centret, kan du hurtigt ende med et par nye outfits eller et par smarte sko. Og i så fald er det næsten en skam, hvis du ikke kommer hjem med en taske, der kan matche. Tag derfor et smut forbi vores butik, hvor vores søde personale endda kan hjælpe dig med at finde frem til din næste yndlingstaske. 

Endnu en fordel ved at besøge os i Ballerup Centret er, at du har mulighed for at tage et velfortjent hvil hos et af de smagfulde spisesteder. Så er du hurtigt klar med fornyet energi, så du måske endda kan shoppe lidt produkter, du passende kan putte i din nye taske fra NEYE.

Lignende butikker

Kings & Queens
Læs mere
Søstrene Grene
Læs mere