NEYE

Se på kort
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Forhandler af tasker, rygsække, kufferter og accessories
Bliv medlem af Klub NEYE og få bl.a. gode tilbud og fødselsdagsrabatter
Alt overskud går til kræftforskning i Danmark
Stort bæredygtigt udvalg

Tasker, rygsække, kufferter og accessories

Hos NEYE i Ballerup Storcenter finder du det bedste udvalg af tasker, rygsække og kufferter fra alle de kendte mærker, såsom Samsonite, Fjällräven, Markberg, DAY ET, Adax, Beckmann og mange flere. Deres store sortiment inden for fashion, fritid og rejser er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at finde alle de populære styles, uanset om du kigger efter noget til dig selv eller en du har kær. NEYE er markedsleder i branchen, også når det gælder skoletasker til både store og små børn.

Personalet står klar til at hjælpe og guide dig, til de helt rigtige produkter.

Undgå at gå forgæves i butikken

NEYEs webshop kan du se det fulde sortiment, så kig eventuelt der, før du besøger butikken. På webshoppen kan du se om varen er på lager i din lokale butik - og vil du gøre det rigtig nemt, så benyt vores Click & Collect service, så varen ligger klar til dig i butikken.

Klub NEYE

Bliv medlem af Klub NEYE og få besked, når nyhederne lander, og når der er gode tilbud. Som medlem bliver du bl.a. forkælet med særlige medlemstilbud og en god rabat til din fødselsdag. Tilmeld dig online eller gør det i butikken.

Overskud gør en forskel

Siden 1977 har NEYE givet deres overskud til kræftforskning. NEYEs butikker er nemlig ejet af NEYE-Fonden. Det betyder, at lige meget hvad du køber, så går overskuddet til det gode formål. Dette er kun muligt, fordi du og alle andre fantastiske kunder handler i NEYE.

Læs mere om NEYE-Fonden

NEYE
Telefon 44 65 42 25
Mail [email protected]
Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker

ROCO Roller Coster Experience
Læs mere