Vila

Se på kort
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00

Til modebevidste kvinder

VILA-pigen er eventyrlysten og elegant. Hun elsker at slentre gennem byens gader for at hente inspiration og få energi fra det, hun ser på sin vej. Hun er ambitiøs, målbevidst og elsker alle livets lækkerier. Hun er en feminin fashionista – En stærk pige med en international og positiv attitude. Hun elsker at se de nyeste tendenser og kan være meget spontan, når hun shopper. VILA-pigen er professionel og selvsikker, og hun elsker friheden til at kunne vælge hvad hun vil have på, og hvornår hun vil have det på. Hun har en sofistikeret smag og har fuld kontrol over sine modeindslag.

Hos VILA Clothes er det vores mål at give modebevidste kvinder mulighed for at klæde sig lækkert uden at gå på kompromis med stil, kvalitet eller de nyeste tendenser – og at give dem den mulighed til rimelige priser.

VILA stilen er feminin, sensuel og simpel. Med rene linjer og elegante snit er vi solidt forankret i vores nordiske rødder.

VILAs signaturstil findes i mixet: Print, elegante snit og fine detaljer med et moderne pift. Vi arbejder med de bedst mulige materialer og vi vælger hvert eneste designelement med omhu. Vi efterstræber høj kvalitet i alt, hvad vi gør og producerer. Hver eneste look, der forlader vores hænder, er fremstillet ud fra ét gennemgående princip: vi vil være stolte af, det vi skaber – og vores kunder skal være stolte, når de bærer vores tøj.

TLF. 42 13 01 42

Lignende butikker

Hunkemöller
Læs mere
Vivi & Volume
Læs mere