Thiele Briller & Kontaktlinser

Se på kort
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Det største udvalg af de nyeste mærkevarer- og kvalitetsbriller til lavpris
Rentefri brilleabonnement uden gebyrer
Briller, linser og laseroperationer
Vejledning og professionel rådgivning

Moderigtige designerbriller

Leder du efter et par moderigtige designerbiller, så kig ind hos Thiele i Ballerup Centret. Er du til Ray Ban solbriller, Gucci eller Armani? Så har vi brillerne til dig. Vi har en lang række fede mærker, så du altid har adgang til de lækreste brillestel og de nyest trends. Hos os kan du finde Chanel, Prada, Givenchy, Escada, Donna Karen, Zegna, Police og mange andre.

Vi kan også tilbyde flotte briller fra vores Thiele Lavpris mærke, en kollektion af kvalitetsbriller til en god pris til dig, som har øje for en god handel.

Hos Thiele kan du også finde kontaktlinser i mange forskellige materialer og design. Så uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for mere styrke, så finder vores dygtige personale de linser, der passer til dine øjne, dit arbejdsmiljø og din livsstil

Vi lægger stor vægt på gennemført kvalitet og service. Hos Thiele kan du derfor få en synsprøve uden beregning, når du køber briller, og du er altid velkommen til en gratis elektronisk synsprøve. Vi kan også tilbyde dig at benytte vores Thiele Brilleabonnement rente- og gebyrfrit til køb af briller, solbriller med styrke og solbriller uden styrke. Du kan læse mere om abonnementet her.

Går du og overvejer en øjenlaseroperation? Så kan vi tilbyde dig uforpligtende information og rådgivning om dine muligheder.

Vi glæder os til at se dig i Thiele!

TLF. 44 65 08 41

Lignende butikker

Louis Nielsen
Læs mere
Synoptik
Læs mere