Thiele Briller & Kontaktlinser

Se på kort
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 08:00 - 16:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Det største udvalg af de nyeste mærkevarer- og kvalitetsbriller til lavpris
Rentefri brilleabonnement uden gebyrer
Briller, linser og laseroperationer
Vejledning og professionel rådgivning

Moderigtige designerbriller

Leder du efter et par moderigtige designerbiller, så kig ind hos Thiele i Ballerup Centret. Er du til Ray Ban solbriller, Gucci eller Armani? Så har de brillerne til dig. Thiele har en lang række fede mærker, så du altid har adgang til de lækreste brillestel og de nyest trends. Hos Thiele kan du finde Chanel, Prada, Givenchy, Escada, Donna Karen, Zegna, Police og mange andre.

Thiele kan også tilbyde flotte briller fra deres Thiele Lavpris mærke, en kollektion af kvalitetsbriller til en god pris til dig, som har øje for en god handel.

Hos Thiele kan du også finde kontaktlinser i mange forskellige materialer og design. Så uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for mere styrke, så finder deres dygtige personale de linser, der passer til dine øjne, dit arbejdsmiljø og din livsstil.

Thiele lægger stor vægt på gennemført kvalitet og service. Hos Thiele kan du derfor få en synsprøve uden beregning, når du køber briller, og du er altid velkommen til en gratis elektronisk synsprøve. Thiele kan også tilbyde dig at benytte deres Thiele Brilleabonnement rente- og gebyrfrit til køb af briller, solbriller med styrke og solbriller uden styrke. 

Går du og overvejer en øjenlaseroperation? Så kan vi tilbyde dig uforpligtende information og rådgivning om dine muligheder.

Thiele
Telefon 44 65 08 41

Lignende butikker

Synoptik
Læs mere
Louis Nielsen
Læs mere