Skoringen

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
”Sko du kan leve i” til voksne og børn i alle aldersgrupper
Professionel rådgivning med et smil
Stort udvalg af Skoringens egne mærker og internationale mærkevarer
Alt fra moderne styles til mere afslappede komfort-mærker

Sko der er til at leve i, for hele familien

Hos Skoringen finder du gode sko, som giver glade fødder til hele familien. Her få du de bedste sko til børn og voksne. Skoringen lægger vægt på, at sko skal være til at leve i og tilbyder derfor en bred vifte af kvalitetsfodtøj – lige fra de hotte festsko, der fuldender dit outfit, til behagelige hverdagssko og praktiske travesko til weekendens gåture i skoven eller ved vandet.

Skoringen giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden. Hos Skoringen finder du førende mærker som Adidas, Björn Borg, Converse, Ecco, Reebok, Tamaris, Timberland, Vagabond, B&CO, Geox og mange flere. Du kommer ikke til at mangle valgmuligheder, når det gælder sko.

Pas ekstra godt på dine børns fødder

Skoringen har skoserien ’SKOfus’, der med den gode pasform sidder behageligt og støtter dine børn, når de lejer, lærer og udvikler sig. De har en stor afdeling med sko til børn, der passer til årstiden. I butikken ved de alt om, hvilke mærker der bedst støtter lige netop dit barns fod, uanset om foden er smal eller bred, eller om skoen skal bruges indendørs eller udendørs.

Skoringen står selvfølgeligt altid klar til at hjælpe dig med professionel vejledning både til at vælge de rigtige sko til dig og dit barn, skopleje og til at finde de rette såler, der kan give ekstra støtte til foden.

Skoringen
Telefon 62 26 52 60 
Mail [email protected]

Lignende butikker