La Rustica

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 21:00
Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Italienske retter
Italienske vine fra Italiens bedste vindistrikter
Muglighed for selskaber på op til 100 personer

Lækre italienske retter

Skal aftenen være lidt ud over det sædvanlige? Hos Ristorante La Rustica, finder du et bredt udvalg af lækre italienske retter. Hvad enten lejligheden er en date, en hyggelig aften med familien, et gensyn med gode venner eller bare lidt caféhygge, er La Rustica stedet. Her får du noget for enhver smag lige fra pizza, pasta, lasagne, burgere og børnemenuer til italienske kød- og fiskeretter til italiensk brunchbuffet i weekenden.

La Rustica laver mad ud fra originale italienske principper og kræser om hver en detalje. Det er vigtigt, at gøre både smag og oplevelse til noget helt specielt for dig, dine venner, din familie og kollegaer. La Rustica har både en velassorteret a la carte menu og skiftende retter efter sæsonen, så der er altid noget nyt at prøve, hvis du kommer igen.

Se menukortet her

Du finder også gode italienske vine fra Italiens bedste vindistrikter. Personalet står altid klar til at hjælpe med vinanbefalinger, så du får den helt rigtige vin til din mad og kan nyde en fuldendt italiensk madoplevelse.

La Rusticas restaurant har en lys og flot indretning og en hyggelig stemning, som altid gør det til en særlig oplevelse at spise hos dem. Deres indretning i caféen består af både borde, båse og områder med behagelige lænestole, så de har omgivelserne til ethvert humør og anledning.

Har du noget helt særligt, der skal fejres, kan de i deres selskabslokaler modtage større selskaber på helt op til 100 personer.

Bestil bord via telefon 44 65 00 67, e-mail [email protected] eller via deres hjemmeside.

La Rustica
Telefon 44 65 00 67 
Mail [email protected]
Bestil bord via mail [email protected]
Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker

The Burger Concept
Læs mere
Espresso House
Læs mere