Intersport

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Intersport er verdens største sportskæde
Bliv medlem af Club Intersport og optjen point når du handler

Sport to the people

Hos Intersport brænder de for at give dig de bedste forudsætninger, for at komme i gang eller at vedligeholde din træning. Intersports slogan er “Sport to the People”, fordi de mener, at sport er for alle. Det skal være sjovt at træne, og det rette udstyr og træningstøj kan gøre underværker for din træning.

Om du løber, svømmer, cykler, står på ski, spiller fodbold, håndbold, basket eller rugby, kan det rigtige udstyr være med til motivere dig og hjælpe dig med at yde dit bedste.

Intersport har et stort udvalg af sportstøj og lækkert udstyr. Hos Intersport finder du alt inden for sports- og fritidstøj og sko til både børn og voksne. De forhandler alle de førende mærker – blandt andre Nike, Adidas, Hummel, Reebok, Tenson, Newline, Helly Hansen, Fjällräven, Peak Performance eller Puma. Du finder altid noget til din sportsstil hos Intersport.

Deres personale står klar til at hjælpe dig med at vælge de sko, den beklædning og det udstyr, som passer bedst til netop dine behov. Der er naturligvis landsdækkende byttegaranti hos Intersport.

Lever du en aktiv livsstil, eller vil du gerne i gang med en sundere hverdag, kan du tilmelde dig Club INTERSPORT og få glæde af deres attraktive bonusordning, modtage gode tilbud, eksklusive medlemsrabatter, invitationer til events og konkurrencer – samt modtage gode råd og vejledning om kost og træning.

Intersport
Telefon 72 18 55 81
Mail [email protected]

Lignende butikker

ROCO Roller Coster Experience
Læs mere