Yousee

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Hos YouSee får du bredbånd, tv og mobil samlet ét sted
Skal du have ny smartphone? Yousee har et stort udvalg i forskellige prisklasser

Se de nye iPhones fra Apple.

TV, bredbånd og mobil

I YouSee Ballerup finder du de bedste løsninger inden for tv, bredbånd og mobil. Yousee har et stort af sortiment af smartphones i alle prisklasser, tablets og tilbehør fra mærker som Apple, Samsung, Huawei og OnePlus samt en bred vifte af tv-pakker, bredbåndsløsninger og telefon – og mobiltelefonabonnementer.

Hos YouSee har de samlet tv, bredbånd og telefoni i et univers af underholdning til dig. I deres brede udvalg af abonnementer og underholdningspakker kan du være sikker på at finde den perfekte løsning lige præcis til dine behov.

Du kan altid prøve Yousee produkter live i butikken og få hjælp til at komme godt i gang med f.eks. din nye mobil. Yousee opsætter den gerne for dig, så du får mest muligt ud af din nye telefon lige fra starten af.

Telefon, abonnement eller bredbåndspakke

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilken telefon, abonnement eller bredbåndspakke der bedst dække dit og din families behov. Derfor er Yousee altid klar til at hjælpe dig i butikken i Ballerup. Du kan altid spørge personalet til råds og få vejledning om alt fra din nye smartphones tekniske muligheder til hvilken YouSee pakke, der giver dig mest for pengene i lige netop dit liv. Skal du have hjælp til installation af tv og bredbånd, til din nye telefon eller blot få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om vores store udvalg af produkter, så er vi her for dig.

Yousee
Telefon 70 12 01 23

Lignende butikker