Søstrene Grene

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
En vidunderlig verden af alt fra madvarer, interiør og malergrej
Nye varer hver uge
Gode fund, kreativ inspiration og ærlig ansvarlighed
Ambitiøs bæredygtighedsstrategi

Besøg Søstrene Grene 

Søstrene Grenes univers er noget helt specielt. De sjove pyntegenstande, den velduftende te og den fine brugskunst er blot noget af det, du kan opleve, når du besøger butikken. Der er noget for både store og små, så det er altid oplagt at tage et kig forbi den vidunderlige verden, der findes i enhver Søstrene Grene butik.

Hos Søstrene Grene i Ballerup Centret kan du gå på jagt efter de små overraskelser, der findes i Søstrene Grene butikken. Det skiftende sortiment og den klassiske musik kan blandt andet også være med til at lokke dig forbi. Lad dig derfor friste af det inspirerende sortiment.

Find sjove gør-det-selv-projekter 

Er du den kreative type? Så kan du uden tvivl finde spændende produkter til dine projekter, når du besøger Søstrene Grene. Elsker du at male? Så kan du både vælge mellem lærreder i flere størrelser, forskellige typer og farver maling samt alverdens pensler. Er det derimod hækling, stik eller lignende, der er fascinerende for tiden? Så kan udvalget af blandt andet garn og strikkepinde måske friste dig.

Det er samtidig også muligt at finde produkter, der kan hjælpe dig med større projekter. Måske vil du gerne lave dine egne bryllups- eller fødselsdagsinvitationer? Hos Søstrene Grene kan du finde flotte klistermærker, papir og sakse, der kan hjælpe dig godt på vej til at skabe helt særlige invitationer.

Opdag Søstrene Grenes sortiment

Sjovt legetøj til de små, fristende slik, pæne kopper og praktiske køkkenredskaber. Der er lidt af alt på hylderne hos Anna og Clara Grene. Lad dig derfor gribe af en helt særlig stemning, og opdag netop sjove, smarte og funktionelle løsninger til dit hjem.

Når du besøger Søstrene Grene i Ballerup Centret, kan du med fordel også undersøge de mange andre spændende butikker. Der er nemlig gode muligheder for en sjov shoppingdag, når du besøger vores center.

Søstrene Grene
Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker

Flying Tiger Copenhagen
Læs mere
ROCO Roller Coster Experience
Læs mere