H&M

Se på kort
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Klæd hele familien på i mode og kvalitet til de bedste priser
Aflever dit brugte tøj til genbrug i butikken
Bliv H&M Member og få adgang til særlige tilbud og masser af fordele
Det bæredygtige valg

Find smart tøj til hele familien 

Hvis du leder efter flot modetøj til fordelagtige priser, så bør du tage en tur forbi H&M i Ballerup Centret. Her finder du spændende kollektioner til både mænd og kvinder i alle aldre – og de bestræber sig på at fremstille deres tøj på bæredygtig vis. 

Kom en tur forbi deres butik, når du befinder dig i Ballerup Centret. H&M får løbende nye varer på hylderne, så du gang på gang kan blive inspireret. Desuden kan du også være heldig at støde på et af deres udsalg, hvor du kan få den bedste pris på alverdens beklædningsdele og accessories.

Find smart dame- og herretøj 

Når du går rundt blandt butikkerne i Ballerup Centret, kan du oplagt tage en lille tur forbi H&M. De tilbyder mode til flere forskellige stilarter, men også til mænd og kvinder. Lad dig friste af de nyeste trends og kollektioner – eller hvad med at finde en smart gave til jul, fødselsdag eller bare fordi?

Butikken bugner med tøj til enhver lejlighed, men du kan samtidig også få glæde af det søde personale. H&M vil nemlig gerne give dig den bedste oplevelse samt god vejledning, så du kan komme hjem med en pose fyldt med outfits, du vil glæde dig til at tage i brug.

Klæd de små godt på med tøj til store og små

Der er god grund til at tage hele familien med under armen, når du smutter en tur forbi H&M. Deres brede sortiment inkluderer nemlig også tøj for de helt små i familien i form af behageligt babytøj. Samtidig kan du også finde smart børnetøj og tøj til teenagere, når du shopper rundt blandt deres udvalg. Besøg H&M i Ballerup Centret, og frisk hele familiens garderober op på én gang.

H&M
Telefon 70 21 22 00

Lignende butikker

Wunderwear
Læs mere
Vivi & Volume
Læs mere