Espresso House

Se på kort
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 19:00
Lørdag: 08:00 - 17:30
Søndag: 09:00 - 17:00
Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Kaffebar inspireret af italiensk kaffekultur og amerikansk kaffebartradition
Alle ansatte er uddannede baristaer for den bedste kaffeoplevelse
Få abonnement på yndlingskaffen med Espresso Houses app
Mad, snacks og sødt til kaffen

Få et velfortjent hvil hos Espresso House 

Trænger dine fødder til et hvil? Eller vil du gerne have en kop kaffe med på farten? Så er der god grund til at besøge Espresso House. Bestil din yndlingskaffe hos os, prøv en ny smagsvariant, og lad dig friste af vores spiselige fristelser.

En shoppingtur kan være sjov – men den kan også være hård. Tunge poser med nyt tøj og sko samt mange skridt frem og tilbage kan tage pusten fra dig. Heldigvis er det let at tage et lille hvil hos os, så du hurtigt kan blive klar til endnu mere sjov shopping.

Nyd kaffe, varm kakao og meget mere hos os

Hos Espresso House tilbyder vi naturligvis helt almindelig kaffe samt de populære varianter såsom Café Latte. Men det er ikke bare kaffe, der står på vores menukort. Det er også andre spændende drikkevarer samt kager, sandwiches og croissanter. Har den lille sult meldt sig, kan du altså oplagt kigge forbi os.

Du kan finde os blandt de spændende butikker og spisesteder hos Ballerup Centret. Er du tager på shopping er det derfor nemt at hvile fødderne lidt hos os. Og hvorfor ikke forkæle ganen med lidt lækkert, mens du slapper af? 

Nyd tid med dine kære

Det er oplagt at få noget at spise og drikke hos os, når du er på shoppingtur i Ballerup Centret. Men du er naturligvis også velkommen, selvom du ikke besøger de andre butikker i centret. Tag en ven, forælder eller måske dit barn med forbi kaffebaren, og nyd en hyggelig time eller to i godt selskab. Uanset om du blot skal have en iste, eller om du også vil nyde lidt fristende bagværk, så er der lidt for enhver smag hos os.

Har du ikke tid til at blive siddende, så kan du altid få din kage og kaffe to go. Så kan du også overraske familien derhjemme med lidt forkælelse.

TLF. 44 64 47 00
info_dk@espressohouse.com

Lignende butikker

Ballerup Ismejeri
Læs mere
Chinese Corner
Læs mere
The Burger Concept
Læs mere