Imerco Home

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Alt til hele boligen og produkter, der imødekommer kollektionsskifte og trends
Varer købt online kan altid byttes i butikken
Udvalgte stærke og kendte brands

Bredt sortiment indenfor bolig

Hos Imerco Home finder du udover det vanlige sortiment fra Imerco et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver. 

Imerco Home er livsstilsbutikken for dig, der går op i boligindretning, smuk design og gastronomi. Uanset om det er køkkenet, dagligstuen, spisestuen eller badeværelset, der skal have et touch af luksus, har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som giver dit hjem et exclusivt pift og underbygger din personlige stil. Imerco Home har tekstiler, lamper, opbevaringsmøbler, kasser, pyntegenstande og designerting til hjemmet.

Imerco Home lægger vægt på, at deres personale er faguddannet, så de hurtigt og professionelt kan rådgive dig i alt fra stegepander til espressomaskiner.

Leder du efter den perfekte gave til kæresten, veninden, kollegaen eller vil du bare forkæle dig selv? Så lad Imerco Home hjælpe dig. Med super lækre produkter fra Eva Solo, Menu, Stelton, Kähler, Mette Ditmer, Le Creuset, Norman, Royal Copenhagen, Alfi, Nespresso og Kitchen Aid finder du med sikkerhed noget der vækker glæde hos dem du holder af. Alle gaver bliver pakket smukt ind med gavepapir og bånd, som de selv designer, så det passer til årstiden og tidens trend.

Bytteservice og ønskelister

Desuden har Imerco Home landsdækkende bytteservice og en super ønskeliste. Ønskelisten kan oprettes i butikken eller på deres hjemmeside i forbindelse alle livets store fester, som bryllup, studentergilde, runde fødselsdage, jubilæer og meget andet. Når nogen køber en gave fra din ønskeliste, fjerner de ønsket fra listen, så du undgår dubletter på gavebordet. Samtidig kan du optjene en ekstra gave i form af en bonus på 10% af det samlede gavekøb til efter festen.

Hører du til de virkeligt passionerede, når det handler om indretning og design? Så er Imerco+ livsstilsklubben for dig. Som medlem af Imerco+ får du en masse fordele, når du handler hos Imerco Home. Du modtager også deres ugentlige nyhedsbreve med masser af inspiration, gode tilbud og konkurrencer.

Imerco Home
Telefon 44 97 00 88 
Mail [email protected]

Lignende butikker

Flying Tiger Copenhagen
Læs mere
Søstrene Grene
Læs mere
Legekæden
Læs mere