skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

6 Gaveideer til ham

Gaven til mænd er ikke altid nem at finde. Her er 6 maskuline bud på den helt rigtige gave, som du kan forkæle ham med på Valentinsdag.

1. BALLERUP GULD, SØLV & URE
Klassiske ure med tidløst design ur. Stort udvalg fra Daniel Wellington.
Fra 995 kr.

2. NEYE
HERRETASKE FRA BUGATTI
Praktisk og elegant mappe fra Bugatti. Tasken kan rumme en 15” computer og har et stort hovedrum med stor lynlåslomme. Den bæres i det dobbelte håndtag og der findes en stor for- og baglomme, en aftagelig lang skulderrem og lynlås på toppen.
1.440 kr.

3. MATAS
DIOR – SAUVAGE EAU DE PARFUM
Sauvages stærke friskhed udstråler nye sensuelle og mystiske facetter, der fornyer sig selv med signaturen af en genial sammensætning. Diors Perfumer-Creator, blev inspireret af ørkenen i tusmørkets magiske time. Blandet med det kølende mørke, udsender den brændende ørkenluft dybe duftnoter. I den time, hvor ulvene kommer ud, og himlen er sat i brand, udfolder en ny magi sig.
60 ml 535 kr.

4. MR. MØLLBACH
TJM ESSENTIAL CASUAL TOMMY HILFIGER
Bomber jakke fra Tommy Hilfiger lavet i genanvendt nylonblanding. Har to lommer, broderet logo på bryst og ærme samt elastisk talje.
999,95

5. IMERCO HOME
SMARTBOX – SPORT & FUN
For ham der elsker fart og spænding eller et par timer i fred og ro. Ro kajak i eget tempo eller sæt konkurrencegenet i gear, og dyst mod hinanden i bl.a. gokart og paintball. Der er sjove og actionfyldte oplevelser for én og flere over hele landet, så det kan kun blive en begivenhedsrig dag.
499 kr.

6. GAMESTOP
EA SPORTS™ FIFA 19 med Frostbite™
Leverer en fodboldoplevelse, der er en mester værdig, både på og uden for banen. Anført af den prestigefulde UEFA Champions League-turnering byder FIFA 19 på forbedrede spilfunktioner, der giver dig fuld kontrol over hvert eneste øjeblik, du er på banen, og leverer samtidig nye og uovertrufne måder at spille på – inklusiv en dramatisk afslutning på historien om Alex Hunter i Rejsen: Mestre, en ny spiltype i det altid populære FIFA Ultimate Team™ og meget mere. Mestre rejser sig i FIFA 19.
349 kr.  (Spar 200)

Back To Top