skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

apoteket ballerup centret

APOTEKET

Hos Apoteket i Ballerup Centret kan du få din receptpligtige medicin med det samme i hele Centrets åbningstid. Der god plads til kunderne i butikken, og vi har samtidig installeret en robot til receptmedicin, så du kan blive betjent endnu hurtigere. Kniber det med at nå at hente medicinen på Ballerup eller Måløv apotek, så benyt dig af Ballerup Centrets lange åbningstider.

Apoteket i Ballerup Centret kan tilbyde dig et stort udvalg indenfor receptpligtige lægemidler, håndkøbslægemidler, naturlægemidler, smertestillende tabletter og vitaminer. Vi kan også tilbyde en lang række kendte mærkevarer inden for hudpleje og kosmetik fra blandt andet Vichy, A-Derma, La Roche-Posay, Decubal og Avéne.

 

Tager du jævnligt recept pligtig medicin kan du måske have glæde af Apotekets Medicinhusker. Medicinhusker er en gratis app til dig, der har brug for hjælp til at holde styr på din medicin. Du kan du også benytte Medicinhusker hvis du skal hjælpe familiemedlemmer med deres medicin. Hent appen her.

Skal du på ferie eller på anden rejse i Europa? Du kan med fordel bruge pillepas på rejser til Schengenlande, hvis du medbringer et lægemiddel med euforiserende virkning. Pillepasset gælder i op til 30 dage. Det er gratis og fås på apoteket. Du kan forvente, at pillepasset er klar til afhentning efter ca. 1-2 hverdage. Læs mere om pillepasset her.

KONTAKT

TLF. 44 97 01 80  •  ballerupcentret@apotekeren.dk

Back To Top