skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING

CAFÉ SIGNE

Kom ind og hyg dig med familie og venner hos Café Signe. Vi skaber en god stemning i afslappende omgivelser i vores farverige, 50’er inspireret retro miljø.

Start hyggedagen med en lækker brunch eller tag en pause, når fødderne begynder at være trætte og nyd en dejlig frokost fra vores store udvalg. Vi har noget for enhver smag. Friske sandwiches, salater, burgere med pomfritter, pastaretter, pitabrød, nachos, lækre børnemenuer, kager og søde sager samt en række forskellige smoothies, milkshakes og økologiske drikke – alt sammen til rimelige priser.

Du kan også tage dig en dejlig kop espresso, cappuccino eller cafe latte til eftermiddagskaffen eller som afslutning på dagen. Er du ikke til kaffe, har vi både te, varm chokolade og chai latte. Vi har et lækkert udvalg af kager og desserter, som får tænderne til at løbe i vand og gør kaffepausen ekstra hyggelig.

Så kig ind og få en hyggelig oplevelse, når hele familien skal slappe af sammen, gode venner skal hygges om, eller du bare trænger til en pause i dagen.

Vi glæder os til at se jer!

KONTAKT

TLF. 44 66 78 91

Back To Top