skip to Main Content

ÅBNINGSTIDER
HVERDAG 10-19 WEEKEND 10-16
ÅBENT ALLE SØNDAGE
FØTEX 8-21 NETTO 7-22 ALLE DAGE 

3 TIMERS GRATIS PARKERING

cover_espressohouse_ballerupcentret

ESPRESSO HOUSE

Du er altid velkommen i vores Espresso House kaffebar ved Centertorvet i hjertet af Ballerup centret. Kom ind og nyd en førsteklasses kaffeoplevelse. Om du er til espresso, cafe latte eller en kop sort kaffe, serverer vi din håndbryggede kvalitetskaffe efter alle kunstens regler.
Du kan få din friske varme kaffe to-go eller du kan tage en pause og puste ud i vores hyggelige to-stay-område – Med et par cookies eller et lækkert stykke kage til, hvis du har lyst til lidt sødt.

Espresso House har haft kærligheden til god kaffe med i sjælen, fra den først cafe åbnede i år 2000. Kenneth Luciani, manden bag Espresso House, kom sammen med sin familie hjem til Danmark i 1999 efter 20 års arbejde i Italien og Asien.

I Danmark savnede familien en ordentlig kop kaffe, og Kenneth måtte undre sig over, at der i vores ellers så kaffeglade land ikke fandtes kvalitetskaffebarer.

Han kombinerede denne undren, med lysten til at drive egen virksomhed og startede i 1999 Danmarks første kæde af espresso- og kaffebarer: Espresso House.

KONTAKT

TLF. 44 64 47 00  •  info_dk@espressohouse.com

08.00 – 19.30

Back To Top