skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
4 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

EVA SKO

Hos Eva sko er vores motto ”Forvent lidt mere”. Går du efter den rigtige kombination af kvalitet, komfort, mode og design når du køber sko og støvler, så lad os hjælpe dig. Hos os kan du finde et bredt udvalg af sko og støvler. Hvad end du leder efter fashionable og sofistikerede stilletter, lette sommersandaler eller et par solide vandrestøvler kan vi tilbyde dig det helt rigtige par.

Blandt andet har vi sko fra ECCO, LLOYD, Ara, Viking, Rieker, Tamaris, Timberland, Vagabond og Tommy Hilfiger. Vores sortimentet er altid tilpasset til hver sæson. Derudover kan vi tilbyde et håndplukket udvalg af tøj og accessories.

Vi er en familieejet kæde, som i dag ledes af anden generation. Derfor har vi en personlig motivation for- og et ægte ønske om, at leve op til vores motto og give dig lidt mere. Både ved at give dig rigtig god værdi for pengene og ved at give dig den bedst tænkelige rådgivning og service, når du besøger forretningen. Eva Sko sætter en stor ære i at yde en ærlig, venlig og korrekt betjening som sikrer, at du får de rigtige sko med hjem – sko til det rette formål med en pasform, som yder dine fødder den bedste komfort.

Så kom ind og se hvad vi kan tilbyde, hvis du forventer lidt mere af din skobutik.

KONTAKT

TLF. 44 66 96 44​

Back To Top