skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

HELSAM

Bliv glad i kroppen
Helsam er butikken for alle, der ønsker at finde deres egen balance, når det handler om naturlig helse, kost og personlig pleje.
“Vi vil meget gerne hjælpe alle med at tage det næste skridt mod en sundere livsstil, uanset hvor dit udgangspunkt måtte være. Vi glæder os utroligt meget til at byde vores nye kunder i Ballerup velkommen i butikken med personlig inspiration og vejledning.” udtaler kædedirektør Jes F. Andersen og fortsætter: “Vi ved, at det kan være en udfordring at finde tiden til at handle i hverdagen, og derfor har du også mulighed for at gå på opdagelse i hele sortimentet på Helsam.dk, hvor du kan bestille dine varer og få dem leveret direkte til afhentning i butikken uden beregning.”

Grønne produkter og personlig rådgivning
Hos Helsam finder du en bred vifte af grønne produkter, der kan hjælpe hele familien til en sundere hverdag med mere overskud.

Helsam har Danmarks største udvalg af kosttilskud, vitaminer og mineraler, og medarbejderne i de nye Helsam butikker har erfaring med rådgivning og personlig vejledning i helsekost og kosttilskud.
Helsam fører desuden et stort udvalg af personlige plejeprodukter, som spænder
lige fra hårprodukter og cremer, til make-up og babyprodukter. Sortimentet har
fokus på mere naturlige alternativer og minimering af problematiske indholdsstoffer.
Der er naturligvis også mulighed for at købe gavekort, og kæden har landsdækkende bytteservice. Helsam giver også masser af muligheder til dem, der ønsker glutenfrie og økologiske madvarer, og har specialiseret sig i glutenfrie alternativer til bagning, økologiske delikatesser samt raw food.

Helsam A/S driver 14 af kædens 32 butikker, som er bredt fordelt over hele landet.

KONTAKT

TLF. 73 70 95 28  • butik@helsam-ballerupcentret.dk

Back To Top