skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

h&m ballerup centret

H&M

Hos H&M i Ballerup Centret finder du et kæmpe udvalg af lækkert tøj og fede accessories til den bedste pris. Vi giver modebevidste kvinder og mænd i alle aldre, adgang til de nyeste trends og gode basisvarer, uden at det skal koste en formue.

H&M’s forretningsidé er at tilbyde mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis. Vi tilbyder en bred vifte af kjoler, toppe, skjorter, bluser, cardigans, strik, jakker til alle sæsoner, blazere, veste, bukser, jeans, nederdele, shorts, badetøj, lingeri, nattøj, strømper, og sportstøj.

Har du lyst til at gå på opdagelse i modens univers, kan du på vores hjemmeside finde H&M Magazine, som er et spændende magasin med masser af fede step-by-step beauty tutorials og inspirerende artikler, samt nyheder om trends og de nyeste ”must haves”.

Vil du gerne have lidt ekstra inspiration og vejledning, kan du altid besøge vores YouTube kanal, hvor du kan se alt fra kollektionsnyt til makeup tutorials, beauty tips og sjove indslag.

Meld dig ind i H&M Club og få 10% rabat på et helt køb, når du melder dig ind. Derefter kan du optjene point på alle køb, som du kan indløse for fashionable rewards og eksklusive events. Derudover får du personlige tilbud og rabatter, særlige Club-priser på udvalgte varer og invitationer til eksklusive events.

KONTAKT

TLF. 70 21 22 00

Back To Top