skip to Main Content
Ballerup Centret logo

2 TIMERS GRATIS PARKERING

IMERCO

Leder du efter boligartikler til dit hjem eller den perfekte gave? Kom ind og bliv inspireret og vejledt i Imerco i Ballerup Centret. Hos os finder du alt til din bolig – uanset om du leder efter gryder, pander, knive, bageudstyr, køkkenmaskiner, bestik, stel, glas, kander, skåle eller fade til dit køkken, om du mangler alt det essentielle til badeværelset som håndklæder, toiletspande, toiletbørster eller sæbedispensere, eller om det er stuen der trænger til et løft med vaser, lysestager eller figurer.

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af kvalitetsvarer fra populære mærker som Kaj Bojesen, Georg Jensen, Kähler, Rosendahl, Le Creuset, Raadvad, Eva Trio, Rosendal, Royal Copenhagen og eksklusive mærker som Cook&Baker og Cathrineholm, der kun forhandles i Imerco.

Du kan også finde alle de elektriske apparater, du måtte have brug for til din personlige pleje såsom barbermaskiner og elektriske tandbørster.

Vi har et stort fokus på at vejlede, inspirere og rådgive vores kunder, så du får en god oplevelse og får den helt rigtige vare med hjem. Skulle du alligevel fortryde dit køb, har vi en landsdækkende bytteservice der gælder i alle Danmarks Imerco butikker.

Tilmeld dig vores kundeklub Imerco+ og optjen bonuspoint hver gang du handler i Imerco. Bonuspointene kan du bruge til at betale for dine varer, når du handler hos os. Derudover får du adgang til særlige medlemstilbud, pre-sales, VIP-arrangementer og konkurrencer kun for medlemmer.

Skal du holde bryllup, fødselsdag eller en anden stor begivenhed, så opret en Ønskeliste i butikken eller på vores hjemmeside og undgå bytteræset efter festen. På Ønskelisten kan du notere alle dine Imercoønsker, og efterhånden som dine ønsker bliver købt, fjerner vi dem fra Ønskelisten, så du undgår dobbeltgaver. Efter festen får du også en gave fra os i form af et gavekort til Imerco på 10 % af det beløb, dine gæster har købt gaver for på Ønskelisten.

KONTAKT

TLF. 44 66 33 20  •  kundeservice@imerco.dk

Back To Top