skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

kings and queens ballerup centret

KINGS & QUEENS

Få en kongelig behandling og forkæl dig selv med de nyest sneakers, sko, jeans og smarte accessories.

I Kings & Queens finder du Danmarks skarpeste udvalg af mode og jeans til piger, drenge, unge mænd og kvinder i alderen 15-30 år. Vi forhandler alle de fedeste danske og internationale mærker, som mbyM, Vila, Nike, Tiger of Sweden, Y.A.S, Vila, Just Junkies, Les Deux, Gabba, Moss Copenhagen, Minimum, Dr. Denim, Moss Copenhagen, Global Funk, Just Female Selected og mange flere.

I vores kongerige er du royalty, og vi er altid klar til at give dig en kongelig behandling.

Skal du bruge et nyt lækkert outfit, eller leder du efter inspiration til en ny trendy stil, så hjælper vi dig gerne med at udvælge det fedeste modetøj, der passer lige til dig.

Vi lytter til vores kunder og har dine inputs og behov centralt med i vores overvejelser, når vi køber ind og finder inspiration fra modemesser og udlandsrejser. Når du besøger os, er vi altid glade for at holde dig opdateret med trends og tendenser fra den internationale scene. Vi elsker at hjælpe vores kunder, og at tale med dig om nye trends og fashion – både i vores butikker, men også via Instagram eller Facebook. Hos os kan du få inspiration til en ny stil og shoppe de fedeste mærker.

KONTAKT

TLF. 28 95 09 07

Back To Top