skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

KØKKEN & HJEM

Mangler du nyt i køkkenet eller sommerhuset? Skal du have middagsgæster, eller er du ved at flytte hjemmefra? Det kan også være kantinen i virksomheden, som trænger til nyt porcelæn, glas og lignende – Eller at du bare har lyst til at lade impulserne løbe af med dig.

Køkken&Hjem giver dig godt køkkenudstyr, bestik og service til lave priser. Køkken&Hjem er et helt nyt discount-isenkramkoncept med fokus på lave priser, gode varer og dine brugsbehov frem for dyr mærkevarestatus.

Uanset om du mangler, gryder, pander, knive, bageudstyr, køkkenmaskiner, bestik, stel, glas, kander, skåle, fade kopper eller tallerkener, kan du hos os supplere dine dyre mærkevarer i køkkenet med enkle, funktionelle hverdagsprodukter, uden at priserne behøver være en begrænsning.

Ligesom vores produkter stræber vi efter, at vores butiksindretning skal være funktionel og tilgængelig for dig som kunde. Butikken er opdelt efter funktion, hvilket gør det nemt og overskuelig for dig at vælge og vurdere hvilken type pande, der passer til dine behov, eller hvilke tallerkner du bedst kan lide. Har du brug for vejledning, står vi altid klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at se jer!

KONTAKT

TLF.  81 11 00 08

Back To Top