skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

MARCUS

Marcus lader dig Have it all. Marcus er butikken til den moderne mand i det moderne samfund. Hvad end du skal klædes på til at slappe af, til en tur i byen med drengene, til et businessmøde hvor professionalismen skal være i top eller til en black-tie-event hvor alt skal spille, har Marcus det, du skal bruge.

Vores butik er proppet med moderne tøj til manden, som går efter at garderoben skal understrege hans personlighed – uanset om looket skal være råt, casual eller poleret og stilet.

I Marcus finder du altid lækker og aktuel fashion. Hos os kan du få det sidste nye i skjorter, jakker, jeans, bukser, habitter, sweatere, T-shirts, undertøj og meget mere. Hvad angår snit, farve, materiale og forarbejdning er kvaliteten i top.

Marcus er en god blanding af egenproducerede brands, som Marcus og Gnious, mærker som er hotte netop nu og førende klassikere, som Lee, Superdry, Minimum, Just Junkies, Kronstadt og Bjørn Borg sko.

Udvalget kan variere men én ting er sikkert: vi har altid de bedste varer og nyeste trends i god kvalitet – Og til markedets bedste priser. Da vi selv producerer mange af vores produkter, kan vi lynhurtig få de rigtige varer på hylderne, så du kan blive klædt på til enhver lejlighed.

KONTAKT

TLF. 44 21 01 40  •  ballerup@marcus.dk

Back To Top