skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

MATAS

Vores nye Matas Life er næsten dobbelt så stor som før og dermed en af områdets største beauty-butikker. Vi har et stort sortiment af produkter inden for dufte, hårstyling, makeup, hudpleje og sundhed til både kvinder og mænd, samt en bred vifte at bolig – og livsstilsprodukter. Hos os finder du alt fra pletfjerner til hudpleje.

Vi har et bredt udvalg af lækre mærke varer for eksempel Clinique, Christian Dior, Estee Lauder, NYX og Rimmel London, men vi kan også tilbyd et stort udvalg af allergi venlige og miljømærkede varer – alt sammen til rimelige priser.

Hos Matas er mantraet “Det gode råd gør forskellen. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er specialister, der løbende efteruddanner sig for at holde deres viden i top og kunne give dig den bedst tænkelige service og rådgivning.

På Matas’ YouTube-kanal kan du se en masse spændende sundheds -, makeup – og hårtutorials, som forståeligt og sikkert guider dig til at pleje din hud, lægge den perfekte festmakeup eller lave store flotte krøller i dit hår.

Bliv medlem af Club Matas og få invitationer til spændende events i din Matas, supergode medlemstilbud og ikke mindst point, som du kan bruge på selvforkælelse i Club Matas’ Pointshop. Du optjener point, hver eneste gang du handler i Matas, på matas.dk eller hos én af vores mange partnere. Hvis du køber for over 200 kr., når du er i Matas, optjener du samtidig striber, der kan give dig ekstra og helt personlige fordele i Matas.

KONTAKT

TLF. 44 97 13 16  •  kundeservice@matas.dk

Back To Top