skip to Main Content

3 TIMERS GRATIS PARKERING

NEYE

Hos Neye finder du tasker, mapper, punge, tegnebøger, kufferter, rygsække, skoletasker, børnetasker, handsker og paraplyer til både kvinder, mænd og børn. Leder du efter en kabinekuffert til ferien, en skoletaske, der sidder rigtig på dit barns ryg, et iPad sleeve eller en sød clutch til en hyggelig aften i byen? Vi har alt, hvad du har brug for af tasker til job, uddannelse, fritid, rejseliv, selskaber og sport.

I vores brede sortiment finder du tasker til hele familien. Vi kan til byde en bred vifte af mærker fra Bugatti, Björn Borg, DKNY, DAY, Adax, Aura, Belsac og Samsonite, Delsey, Epic og Aries Travel til Eastpak, Fjällräven, Lego og Jeva samt mange flere. Vi kan altid give dig de nyeste trends inden for moderigtige tasker og accessories – i højeste kvalitet til en god pris.

Kom ind, gør en god handel og forkæl dig selv med god samvittighed. NEYE-kæden er ejet af en fond, der støtter kræftforskningen i Danmark via sit overskud. Derfor er vores motto ”Tasker med et formål”. Når du gør noget godt for dig selv og dine børn, gør du samtidigt noget godt for kræftbekæmpelsen i Danmark.

Bliv medlem af Klub NEYE og få store rabatter på de fleste af dine køb samt særlige medlemstilbud og en dejlig fødselsdagsrabat, der sikkert vil gøre din særlige dag endnu bedre.

KONTAKT

TLF. 44 65 42 25  •  kundeservice@neye.dk

Back To Top