skip to Main Content
Ballerup Centret logo

3 TIMERS GRATIS PARKERING

PHOTOCARE

Hos PhotoCare kan du få hjælp til alle led af fotoprocessen. Hos os finder du et bredt udvalg af de bedste kameraer, fotoudstyr og tilbehør fra alle de kendte mærker, for eksempel Canon, Nikon, Sony og Olympus.

Vi dækker alle dine fotografiske behov. Skal du have taget billeder til pas eller kørekort, kan vi have dem klar på kort tid, så du kan komme videre i din dag uden bøvl.

PhotoCare tilbyder også portrætfotografering i vores atelier. Hos os kan du få taget flotte, professionelle billeder af voksne og børn samt få dem smukt indrammet, så de er klar til at blive hængt op eller givet som gave til dine nærmeste.

Vi fremkalder og kopierer både film og digitale filer i højkvalitet, så familiealbummet kan bugne af smukke øjeblikke.

Skal du bruge en unik gave, eller har du lyst til at have gode minder med dig i hverdagen på en sjov måde, kan vi trykke dine billeder på en lang række forskellige ting, som f.eks. T-shirts, puder, mobilcovers, puslespil, musemåtter, madkasser, tasker, kalendere, notesbøger, krus og meget andet, kom ind og hør om alle muligheder i butikken. Vi trykker naturligvis også personlige og professionelle visitkort.

Uanset om du leder efter fotoudstyr, skal have lavet portrætter eller have fremkaldt billeder, er vi altid klar til at give dig kompetent og grundig vejledning, så du går herfra med det bedste resultat.

Vi ses i PhotoCare.

KONTAKT

TLF. 44 65 41 30

Back To Top