skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

pilgrim ballerup centret

PILGRIM

I Pilgrim finder du fashionable, delikate og klassiske smykker – altid med fingeren på pulsen og hjertet på rette sted. Hos os kan du både finde ankelkæder, armbånd, halskæder, ringe, vedhæng, øreringe, ure og solbriller, der holder en fin balance mellem tidens trends og et stilfuldt tidløst udtryk. Alle vores smykker er håndlavede og belagt med enten 16 karat guld, 925 sterling sølv eller 16 karat rosegold.

Alle Pilgrims kollektioner er designet i Danmark af vores dygtige designere, der med et øje på tiden tendenser forstår at skabe elegante, feminine og trendy kollektioner, som på én gang er tro mod deres danske rødder og har en moderne, international appeal. Vores enkle rene, look gør, at du kan bruge vores smykker til hverdagstøj såvel som til fest.

Du vil med sikkerhed få meget glæde ud af dine Pilgrimsmykker – og med 6 kollektioner om året kan du altid finde nye varer i butikken.

Bliv medlem af vores eksklusive Club Pilgrim og få adgang til særlige begivenheder, VIP-only-sales, specialtilbud og eksklusive konkurrencer med fede præmier. Husk at noter dig som medlem hos Pilgrim i Ballerup for at få adgang til alle lokale nyheder og event.

KONTAKT

TLF. 25 98 91 16 ballerup@pilgrim.dk

Back To Top