skip to Main Content

3 TIMERS GRATIS PARKERING

SIW

Er du på udkig efter du efter nogle nye looks, eller vil du gerne pifte din stil op med nogle lækre jeans eller en fed ny jakke? Så kig ind til SiW i Ballerup Centret. I SiW sælger vi afslappet og trendy modetøj til piger og kvinder – lavet af lækre materialer, der skaber en god balance imellem komfort og den gode stil.

Kom ind og se vores spændende udvalg af modetøj til alle livets facetter. Vi kan tilbyde dig jeans, toppe, kjoler, jakker, T-shirts, bluser, skjorter, bukser og strikmode fra bland andet Co’couture, PBO, InWear, Part Two, Saint Tropez, Amust, FRIIHOF+SIIG, Rue De Femme, Second Female, Pajar, Summum og Vero Moda.

Vi kan også tilbyde en bred vifte af accessories. Vi har både armbånd, perlearmbånd, øreringe, halskæder, halstørklæder og meget andet. Inden for skomode har vi et lækkert udvalg af sneakers, sandaler og stilletter.

Vi har altid en lang række moderne og stilfulde looks samt de seneste trends og tendenser. Kom ned i butikken og se, hvad vi kan tilbyde dig – og følg os på Facebook, hvor du får gode tilbud, spændende nyheder og inspiration til fede outfits.

KONTAKT

TLF. 44 65 35 09

Back To Top