skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING
5 TIMERS GRATIS PARKERING NÅR DU SKAL I BIOGRAFEN

skoringen ballerup centret

SKORINGEN

Hos Skoringen finder du gode sko, som giver glade fødder til hele familien. Her få du de bedste sko til børn og voksne. Vi lægger vægt på, at sko skal være til at leve i og tilbyder derfor en bred vifte af kvalitetsfodtøj – lige fra de hotte festsko, der fuldender dit outfit, til behagelige hverdagssko og praktiske travesko til weekendens gåture i skoven eller ved vandet.

Skoringen giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden. Hos os finder du førende mærker som Adidas, Björn Borg, Converse, Ecco, Reebok, Tamaris, Timberland, Vagabond, B&CO, Geox og mange flere. Du kommer ikke til at mangle valgmuligheder, når det gælder sko.

Vil du passe ekstra godt på dine børns fødder, har vi skoserien ’SKOfus’, der med den gode pasform sidder behageligt og støtter dine børn, når de lejer, lærer og udvikler sig. Vi har en stor afdeling med sko til børn, der passer til årstiden. I butikken ved vi alt om, hvilke mærker der bedst støtter lige netop dit barns fod, uanset om foden er smal eller bred, eller om skoen skal bruges indendørs eller udendørs.

Vi står selvfølgeligt altid klar til at hjælpe dig med professionel vejledning både til at vælge de rigtige sko til dig og dit barn, skopleje og til at finde de rette såler, der kan give ekstra støtte til foden.

KONTAKT

TLF. 62 26 52 60  •  kundeservice@skoringen.dk

Back To Top