skip to Main Content

2 TIMERS GRATIS PARKERING

smokeit ballerup centret

SMOKE-IT

Ønsker du at finde et sundere alternativ til rygning, eller er du allerede erfaren damper? Uanset hvad dit udgangspunkt er, så har vi et kæmpe udvalg af e-cigaretter og masser af lækkert tilbehør til dig. Vi bestræber os på, at alle skal føle sig velkomne når de handler hos os – både øvede e-cigaretbrugere og nybegyndere.

Med en e-cigaret damper du. Det vil sige, at du får “røg” som ved en almindelig cigaret. Forskellen er, at “røgen” er vanddamp og at væsken indeholder ganske få ingredienser – som alle bruges i fødevarer. Når du damper, undgår du dermed de 4000 skadelige og afhængighedsskabende stoffer, som findes i cigaretter – samt den farlige røg og tjære.

SMOKE-IT er i tæt samarbejde med sikkerhedsstyrelsen og vores kunder kan derfor være sikre på, at alle vores produkter er godkendte til salg i Danmark, under de danske TPD regler.

Vi har et bredt udvalg af e-cigaretter, tanke, batterier, e-væsker, aromaer og ekstraudstyr til din e-cigaret, og vi hjælper dig gerne med rådgivning om alt fra valg af startsæt, til hvilken styrke nikotin du skal bruge. Hos os får du ikke bare en e-cigaret, du får også en god start på dit rygestop og en grundig guide til hvordan man bruger vores produkter.

KONTAKT

TLF. 20 69 94 63

Back To Top